Budja Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Dizanje Dzona zvuci kao kada su dizali Stivena koji nije poginuo prilkom eksplozije broda vec je bio na plasticnoj operaciji i onda se tata Blejk iznenadio. Tj. potpuno je jasno da ovde vise ne govorimo o nekoj epskoj fantaziji vec visokobudzetnoj soap operi ako se Dzon digne. Dzon Snou kao Blejk, Melisandre kao Aleksis.
Ryan Franco Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Odakle uopšte teorija da će Sneg da živne? Hoću reći, ima li toga u knjigamaTM?
Weenie Pooh Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ima koliko i u seriji, znači nema uopšte. Izbole ga kolege zato što je bio glup, i sad mu je hladno i priviđa mu se vuk, pada zavesa, kraj knjige.
Indy Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Da, ali u seriji nema vuka, kao što i uopšte ima minimalno skinchanginga (u zadnjoj sezoni uopšte nema).
Weenie Pooh Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Da, koliko znamo vuk je mogao da ode sa Samom na jug. Više je vremena ukupno proveo sa njim nego sa gazdom.
Razzmatazz Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Ramsey mu je poslao preteće pismo, kao, nije jebo kevu samo Stanisu i njegovima, nego jeDžon sledeći i da dolazi po njega. Na šta je Džon okupio bratju i održao motivacioni govor da ih pita da krenu sa njim na Winterfell. Već su bili nadrkani na njega što je pustio Wildlinge kroz Zid, a ovo je bila kap preko pune čaše.
freakns Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 naravno da su popizdeknuli, pa ko ce se cimati po tolikoj hladnoci. to je i u knjizi jedan od ubedljivo najglupljih momenata. mada je tamo malko bolje pojasnjeno pa vidis da su ovi samo cekali da se posere na dvoristu ili sece nokte u kuhinji, pa da ga mrknu...
garcia Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 ja sam se iskreno smejao kada sam čitao kako uzvikuju "za Stražu" dok ga ubadaju. ko da je Straža nekakva prestižna jedinica sa ko zna kakvom istorijom, garda takoreći, a ne tužna skupina lopurda, silovatelja, secikesa i uopšte najgoreg taloga Vesterosa kurčeva kvaliteta.
Amos Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Tim pre ce jedna takva skupina govana da se busa u grudi dok ubija, da doda sebi na hrabrosti koju nema. Meni to bilo ok u knjigama. E sad, to sto smo navikli na poklice plemenitih patuljaka Khazad-Dumu, u starim danima pre pada mocnih kraljeva pod kamenom, nema veze sa ovom Martinovom sapunicom.
Razzmatazz Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 ja sam se iskreno smejao kada sam čitao kako uzvikuju "za Stražu" dok ga ubadaju. ko da je Straža nekakva prestižna jedinica sa ko zna kakvom istorijom, garda takoreći, a ne tužna skupina lopurda, silovatelja, secikesa i uopšte najgoreg taloga Vesterosa kurčeva kvaliteta. Ali i jeste bila nekad. Tu su dolazili "mlađi" sinovi lordova pošto bi najstariji sve nasledio. Ili matori kad bi hteli da ustupe mesto u porodici mlađem (ko je rekao princ Čarls? :) ). Bilo je tu nekad više vitezova nego puka i dolazili su od Targaryena preko Starkovih do Lannistera. Ali kako je vreme prolazilo, a opasnost od Ledara prelazila u mit, tako su redove sve više popunjavali "zakonskim pokajnicima".
Weenie Pooh Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Meni je kod tog atentata samo bilo glupo što je Jon temeljno radio sve da do njega dođe. Primio je divljake bez da je zaposlenima u kolektivu održao sastanak gde im detaljno objašnjava šta ih čeka iza Zida, zašto je bolje da su ovi na njihovoj strani nego da posle dođu kao zombiji. Kad su mu rekli da nema dovoljno hrane za toliko ljudi, on je bio u fazonu "Ne brinite ništa, ja ću to sam da sredim" i tajno uzeo kredit od prekomorskih bankara da bi se snabdeo zimnicom - nikom nije rekao, znači većina misli da je lud i da ih tokom zime čekaju radosti kanibalizma. Poslao je sve ljude od poverenja negde u 3PM i okružio se onima koji ga mrze. Uopšte je potpuno ingorisao PR, računao je na lojalnost Straže by default kao da vlada klonovima Neda Starka a ne ološem. Neobjašnjivo slep kod očiju.
Аврам Гојић Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 (edited) ja sam se iskreno smejao kada sam čitao kako uzvikuju "za Stražu" dok ga ubadaju. ko da je Straža nekakva prestižna jedinica sa ko zna kakvom istorijom, garda takoreći, a ne tužna skupina lopurda, silovatelja, secikesa i uopšte najgoreg taloga Vesterosa kurčeva kvaliteta. Tim pre ce jedna takva skupina govana da se busa u grudi dok ubija, da doda sebi na hrabrosti koju nema. Meni to bilo ok u knjigama. E sad, to sto smo navikli na poklice plemenitih patuljaka Khazad-Dumu, u starim danima pre pada mocnih kraljeva pod kamenom, nema veze sa ovom Martinovom sapunicom. plus jedan. oni ga ubijaju mucki, iz zasede, i kurce se svojom jebenom Jedinicom. na sta me to samo podseca. Edited June 18, 2015 by Грешни Василије
Recommended Posts