Hella Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 (edited) Zato što ohrabruje osvetništvo kao vrhunac svih emotivnih stanja. pa ako ladna osveta nije vrh brate onda ne znam šta jeste Edited June 17, 2015 by Hella
ToniAdams Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 pa ako ladna osveta nije vrh brate onda ne znam šta jeste rasto ti je taj pod staklenim zvonom, dzaba mu objasnjavas
MiddleClass Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ubiste Džona,kopiladi! Najjaci je Vini koji se koprca da objasni da iako je stvarno mrtav u seriji da tako nece biti u knjigama jer ne bi mu Martin to ucinio!
Weenie Pooh Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 A jeste, zvone mi testisi za sudbinu 1 Snega onoliko. MMW, nema šanse da ga ne vrate u nastavku ovako ili onako, ni Cock Merchants ni Martin.
freakns Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 -1 Asimetricne sise, kladim se da su Lenine bolje riportovan si zbog asexualnosti i promocije kocke! plus, ostavio si post na temi a da nisi napisao Cock Merchants.
MiddleClass Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 A jeste, zvone mi testisi za sudbinu 1 Snega onoliko. MMW, nema šanse da ga ne vrate u nastavku ovako ili onako, ni Cock Merchants ni Martin. Prva i druga recenica ti nisu uskladjenje.
Weenie Pooh Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 (edited) Ma jesu, potpuno mi je meh lik bio i ostao. Problem je što mu je data ključna uloga u priči, eliminisati ga sad je sečenje grane na kojoj sediš. Na Zidu se svašta dešava, a bukvalno nema ko da ta dešavanja isprati ako JS zagine za trajno. Zamisli sledeću sezonu u kojoj se prate doživljaju Allisera Thorna i malog Olija, njihovi pregovori sa divljacima, itede. Ne radi se tako, jebiga, čak ni Cock Merchants nisu dovoljno ludi da to pokušaju na svoju ruku. Jedino je pitanje koliko će biti glup mambo-džambo oko oživljavanja. Ja bih pare stavio na "veoma". Edited June 17, 2015 by Weenie Pooh
MiddleClass Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Melisandre se skine gola i naskoci na rahnetli Snoua i onda u vatri strasti boga svjetlosti ga orgazmicki ozivi!
Weenie Pooh Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Dodaš malo Ghosta za double penetration, i imaš bestseler.
MiddleClass Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Alo vidis da imam iste inicijale ko i Cock Merchants. Tacnije ja sam 1/CM
Weenie Pooh Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Nažalost, jedan kroz kec ko vrata je i dalje kec ko vrata -_-
ToniAdams Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WEQnwF4yoWI carski je ovo :D
porucnik vasic Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ma jesu, potpuno mi je meh lik bio i ostao. Problem je što mu je data ključna uloga u priči, eliminisati ga sad je sečenje grane na kojoj sediš. Na Zidu se svašta dešava, a bukvalno nema ko da ta dešavanja isprati ako JS zagine za trajno. Zamisli sledeću sezonu u kojoj se prate doživljaju Allisera Thorna i malog Olija, njihovi pregovori sa divljacima, itede. Ne radi se tako, jebiga, čak ni Cock Merchants nisu dovoljno ludi da to pokušaju na svoju ruku. Jedino je pitanje koliko će biti glup mambo-džambo oko oživljavanja. Ja bih pare stavio na "veoma". Бре око њега се врти цела прича. Сад што сте вас двојица љубоморни што је момак бољи фрајер...
Recommended Posts