June 6, 20159 yr Emilija Klark je glumica koja u seriji tumači lik Deneris Tergerijen. Hvala. Ona je meni barbika, slabo privlačna.
June 6, 20159 yr Jbt pravda za Emiliju, od kako je odlučila da se ne skida svi zaboravili na nju jebiga, smorila je za sve pare. halep je smanjila sise.
June 6, 20159 yr zašto bi bilo koja smanjivala sise? edit preformulisao Edited June 6, 20159 yr by Malvo
June 6, 20159 yr Hvala. Ona je meni barbika, slabo privlačna. Мени боља са тамном косом. Вјероватно сам једини који то мисли. :D
June 6, 20159 yr Vido je u trejleru za nekakog terminatora. Jest bolja tamnokosa al je smesna za lindu hamilton
June 6, 20159 yr Daj Tiriona pa da pukne internet. Mada to ubijanje je Martinov fazon. B&F ce da muzu omiljene likove do kraja serije.
June 6, 20159 yr Đembeli Sem dobiva strijelu u leđa pri pokušaju da otvori kapiju Đonu. (mada, njega spremaju za Đulu Meštera). A ko su uopće miljenici publike? Možda će Đemija, ili Sansu. Ili Teona. Najprije Teona. Dovoljno su ga iscijedili a opet izaziva neko sažaljenje gledatelja.
June 6, 20159 yr Мени боља са тамном косом. Вјероватно сам једини који то мисли. :D nikako. mnogo je bolja kao crnka ja sam i napisao emilija a ne deneris <_< Edited June 6, 20159 yr by theanswer