Timmy Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Emilija Klark je glumica koja u seriji tumači lik Deneris Tergerijen. Hvala. Ona je meni barbika, slabo privlačna.
Timmi Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Jbt pravda za Emiliju, od kako je odlučila da se ne skida svi zaboravili na nju jebiga, smorila je za sve pare. halep je smanjila sise.
Malvo Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) zašto bi bilo koja smanjivala sise? edit preformulisao Edited June 6, 2015 by Malvo
Timmi Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 smetale joj kod dvorucnog bekhenda. svakakvih zena ima.
ToniAdams Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Hvala. Ona je meni jeftina ruskinja, slabo privlačna.+1
Cane Vukic Prebranac Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Hvala. Ona je meni barbika, slabo privlačna. Мени боља са тамном косом. Вјероватно сам једини који то мисли. :D
ToniAdams Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Vido je u trejleru za nekakog terminatora. Jest bolja tamnokosa al je smesna za lindu hamilton
Timmi Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 nego, ko ce ds odapne sutra? Mogao bi stannis, publika ga je taman zavolila.
*edited by mod Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Daj Tiriona pa da pukne internet. Mada to ubijanje je Martinov fazon. B&F ce da muzu omiljene likove do kraja serije.
Timmi Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 ma nece tirion, arja, snou i kalisi. Ali mora neki miljenik publike.
James Marshall Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Đembeli Sem dobiva strijelu u leđa pri pokušaju da otvori kapiju Đonu. (mada, njega spremaju za Đulu Meštera). A ko su uopće miljenici publike? Možda će Đemija, ili Sansu. Ili Teona. Najprije Teona. Dovoljno su ga iscijedili a opet izaziva neko sažaljenje gledatelja.
theanswer Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Мени боља са тамном косом. Вјероватно сам једини који то мисли. :D nikako. mnogo je bolja kao crnka ja sam i napisao emilija a ne deneris <_< Edited June 6, 2015 by theanswer
theanswer Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Zar Sir Friendzone nije miljenik publike? sir friendzone nije više sir friendzone
Recommended Posts