Lrd Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 У серији Станис који је убедљиво најбољи војник се показује као неопевана будала кога Мелисандра својим женским дражима држи на кратком каишу. Дочим Прстић је и куплер мајстор, сплеткарош, а како ми је Гандалф објашњавао и генијални стратег, који се спрема да са уједињеном војском из Вејла и оном туштом и тмом са Севера покори Вестерос из само ему познатих разлога. Pa to je potpuno briljantno.
Weenie Pooh Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Vidiš šta propuštaš? Još kad bi znao za Tyrion-Mormont putovanje čamcem kroz močvare Valirije gde sreću Drogona i stone men, ihaj...
Timmi Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) Vidiš šta propuštaš? Još kad bi znao za Tyrion-Mormont putovanje čamcem kroz močvare Valirije gde sreću Drogona i stone men, ihaj... a sta rade ta dvojica u knjizi, sem sto tirion oce da jebe patuljicu? ko je najbolja riba u seriji, kalisina sluzavka zatvorena iza vrata quartha, dornjanka ili ona kurva u koju se zagledao nedov pomocnik u prvoj sezoni? nisam pametan. Edited June 4, 2015 by Timmi
djuras Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 ko je najbolja riba u seriji, kalisina sluzavka zatvorena iza vrata quartha, dornjanka ili ona kurva u koju se zagledao nedov pomocnik u prvoj sezoni? nisam pametan. koja to bese, zaboravio sam inace, ni caplinova mala nije losa...ali glasam ipak za sluzavku
Timmi Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) mislim da se ta pojavljuje u jako malo scena, nema ni ime. ima ona crvenokosa ros ili tako nesto, ali mislim da ona nije u toj sceni. drugi put mi danas treba oxy, on je to imao dokumentovano. Edited June 4, 2015 by Timmi
Weenie Pooh Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Znam a koju misliš Timmi, ali ta nije Ros, to je bila neka noname plavuša. Možda ova samo u drugoj sceni, ne mogu sad da joj nađem gif:
Weenie Pooh Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 That said, meni ipak najbolja Tyene Sand. Možda zato što je najnovija, možda zbog frizure, ne znam...
Timmi Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) to je to. ne samo da znas sve knjige napamet, nego i znas da guglas. dobro, ova ima efektnu scenu, nije u rangu ove dvije. Edited June 4, 2015 by Timmi
Weenie Pooh Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Treba li uopšte da ti ističem da je khaleesina služavka u knjigama neuporedivo bolja, ili si to već sam zaključio? Pazi kakvu su nam scenu Cock Merchants uskratili: Dany knew her face was flushed, but in the darkness Irri surely could not tell. Wordless, the handmaid put a hand on her breast, then bent to take a nipple in her mouth. Her other hand drifted down across the soft curve of belly, through the mound of fine silvery-gold hair, and went to work between Dany's thighs. It was no more than a few moments until her legs twisted and her breasts heaved and her whole body shuddered. She screamed then. Or perhaps that was Drogon. Irri never said a thing, only curled back up and went back to sleep the instant the thing was done.
Timmi Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Treba li uopšte da ti ističem da je khaleesina služavka u knjigama neuporedivo bolja, ili si to već sam zaključio? Pazi kakvu su nam scenu Cock Merchants uskratili: Dany knew her face was flushed, but in the darkness Irri surely could not tell. Wordless, the handmaid put a hand on her breast, then bent to take a nipple in her mouth. Her other hand drifted down across the soft curve of belly, through the mound of fine silvery-gold hair, and went to work between Dany's thighs. It was no more than a few moments until her legs twisted and her breasts heaved and her whole body shuddered. She screamed then. Or perhaps that was Drogon. Irri never said a thing, only curled back up and went back to sleep the instant the thing was done. to je druga sluzavka. jasno da su ribe u knjigama bolje, kako drugacije.
Razzmatazz Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Treba li uopšte da ti ističem da je khaleesina služavka u knjigama neuporedivo bolja, ili si to već sam zaključio? Pazi kakvu su nam scenu Cock Merchants uskratili: Dany knew her face was flushed, but in the darkness Irri surely could not tell. Wordless, the handmaid put a hand on her breast, then bent to take a nipple in her mouth. Her other hand drifted down across the soft curve of belly, through the mound of fine silvery-gold hair, and went to work between Dany's thighs. It was no more than a few moments until her legs twisted and her breasts heaved and her whole body shuddered. She screamed then. Or perhaps that was Drogon. Irri never said a thing, only curled back up and went back to sleep the instant the thing was done. A zato je njemu trebalo toliko dugo da napiše tu knjigu... Studirao čovek materijal za svoj projekat.
Ryan Franco Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 I vratili smo se esenciji diskusije o seriji GoT: koja je riba najbolja? Dopada mi se Boltonova seljancica. Malo je mlada ali kapiram da je ne bi uveli golu u seriju da nije punoletna.
prima Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 jel su ovi jahaci supreme mastermindovi ili ima visih sila? bravo za djona snouva, kad se vrati u bitku protiv ledenih mrtvaka seksiji je od svih buubsa zajedno
Recommended Posts