Ryan Franco Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 ne znam. meni je ovo bilo onako. cela epizoda jebena bitka ali makar se iskristalisalo (pun intended) to sa vajtvokerima.
Valk Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 (edited) @ Toni A pa ne nalaze ih svuda, ove koje imaju su našli kad su bili u ekspediciji na Fist of the First Men. Mislim da je sve što imaju u onoj torbi. Stanis je prokomentarisao kako Dragonstone vrvi od toga s tim što, naravno, nije imao pojma za dejstvo na WW. Ne znam samo da li su WW svesni da ovi znaju za foru pa je onaj šetač zato ušao u kolibu gde je bila torba, da nađe i uništi bodeže. Ne vidim drugi razlog što se on spustio sa litice, obzirom da su pustili zombije na narod i nisu se mešali u fajt. Edited June 2, 2015 by Valkyrie
ToniAdams Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 pa ja sam tako skapirao. inace, dojaj mi bio dzin koji se stekovo u kuci sve dok je nisu zapalili :D
MiddleClass Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ma na kraju će i zmajovi i plavooki da se ujedine protiv nečeg mnogo većeg... Nije valjda da su ovo glavni protivnici, pa kako će da razvuku radnju na još 18 sezona ako su ovi već stigli do Hardhouma, nešto su mi ih rano uveli u radnju B&W Zmajevi i zombiji protiv Litlfingera. Mmw!
Malvo Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 nadam se da će zmaj nanjušiti gubavost i odlučiti da sve to reši po kratkom postupku, napalmom, kako to narod popularno voli da kaže. onda se naći sa dvojicom svoje braće koja ionako pate od odnosa sa ludom majkom i rešiti da svoje frustracije iskale na vesterosu. pa gore do severa i belih jahača, i kom opanci, tom i džeri.
Desmond Bojčinski Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 I see. Dakle, za sada vidimo da su ova neuništiva stvorenja ipak uništiva sa 1. Dragonglass 2. Valyrian steel 3. Vatra (najverovatnije) 4.
James Marshall Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 nadam se da će zmaj nanjušiti gubavost i odlučiti da sve to reši po kratkom postupku, napalmom, kako to narod popularno voli da kaže. onda se naći sa dvojicom svoje braće koja ionako pate od odnosa sa ludom majkom i rešiti da svoje frustracije iskale na vesterosu. pa gore do severa i belih jahača, i kom opanci, tom i džeri.
Desmond Bojčinski Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ne znam kako u knjigama, ali Deneris nije skapirala da je Varis jedan od njenih u seriji? I da su on i Ilirio drugari? Izbode mi oči što je besna na Džoru što je slao dojave njenom čoveku u Vesterosu(koji sve vreme priprema teren za dolazak)
Weenie Pooh Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 U knjigama nema ko da joj kaže da je Varys na njenoj strani. U seriji je Tyrion sačekao da ponovo progna Mormonta pre nego što joj je taj detaljčić onako usput pomenuo
Timmi Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 kako je u knjigama opisan ovaj dio s djorom velikomucenikom?
Weenie Pooh Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Nikako, krenuo je nazad sa Tirionom ali nisu ni stigli do nje. Usput im se pridružila i neka patuljica, Tirionov love interest Verovatno najserijskiji lik u knjigama, prosto je čudo da je ovde nema.
Timmi Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 ladno smo mogli da vidimo midjet seks :( btw, opet si saznao preko serije nesto cega jos nema u knjigama. ekekeke nego, kako izgleda ova bitka u knjigama? jel djon snou ubije uajt uokera necim drugim?
Weenie Pooh Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Izgleda spektakularno, s obzirom da niko od glavnih likova nije prisutan :D Sve što dobijemo je jedno pismo: "At Hardhome with six ships. Wild seas. Blackbird lost with all hands, two Lyseni ships driven aground on Skane, Talon taking water. Very bad here. Wildlings eating their own dead. Dead things in the woods. Braavosi captains will only take women, children on their ships. Witch women call us slavers. Attempt to take Storm Crow defeated, six crew dead, many wildlings. Eight ravens left. Dead things in the water. Send help by land, seas wracked by storms." Dead things in the water = plivajući zombiji?
Timmi Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 lol, nema ni bitke u knjigama pa jel ima nesto u tim knjigama ili uini mnogo voli opise grbova i hrane pa je ovoliko hvali? dje nam je ceeerislav?
Recommended Posts