Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Ma dobro to Sansa, Sersei, nego sta je sa bratom Planincugom? Je l jos boluje od ljutijeh rana? Ili je ne daj boze bacio kasiku...

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

prezdravlja.

meni ta scena vise lici na motivaciju za theona da se vrati iz reeka u sebe i pocne nesto da preduzima, konacno. a sansa... ne mogu ni da naslutim u koju stranu ce se razvijati. i da li ce.

Možda je kao posvećeni fashion blogger plakao zbog pocepane haljine i drugog markiranog veša?

Odgledala. Sve sama glupost do gluposti. Malo sam se ložila da će Olena da opiči po Sersei ali i to bilo tek onako, radi reda. Mnja.

То је то.

meni ta scena vise lici na motivaciju za theona da se vrati iz reeka u sebe i pocne nesto da preduzima, konacno. a sansa... ne mogu ni da naslutim u koju stranu ce se razvijati. i da li ce.

Баш тако мучени Теон проналази себе после рашомонске епизоде у којој је учестовао. :isuse: Ја сам убеђен да ће серија да се заврши так што Данерис и Санса владају краљевством као лезбо пар.

Ma dobro to Sansa, Sersei, nego sta je sa bratom Planincugom? Je l jos boluje od ljutijeh rana? Ili je ne daj boze bacio kasiku...

Он је зомбе у настанку. Серсин специјалац који не може да мре.

Možda je kao posvećeni fashion blogger plakao zbog pocepane haljine i drugog markiranog veša?

ili ga je scena podsetila na ono cega vise nema...

ili ga je scena podsetila na ono cega vise nema...

Nevinosti?

4f0EIIl.gif

4f0EIIl.gif

Сумирана серија.

10622806_849405971796303_128199042521511

sta ste pisali na ovoliko strana o ove dvije epizode, koji kurac? covjece, ovo je toliko glupo da bi se moglo naci deset gorih scena od zmajomajke koja je gora od svoje standardne katastrasnosti. mrzi me da pisem, dajte uinijeve kuotove.

Middle Class čita knjige preko livescore.

dobro, to znam. daj one prave o scenama iz serije.

Ma sranje, mrzelo je i mene da trošim reči. Sve očekivano.

"Cock merchant" je verovatno najveći domet B&W spisateljskih aspiracija do sada.

Edited by Weenie Pooh

uini, šta misliš, je l onaj trgovac kitama 1 picolatovski hint da teon možda i ima šta da ponudi u produženje loze grejdžoja?

a možda će i da opali sansu.

Ne znajem, u knjizi miriše na to da će sestra da ga upotrebi tako uštrojenog da bi zavladala Iron Islands, pošto ima bolji claim nego njihov stric Euron. S tim da njega valjda naslede njena deca, kad ih bude izrodila?

E sad. pošto ovde vesti lete brzinom nadsvetlosnog gavrana, svi ostrvljani sigurno već znaju da Theon nema pišu, pa je za to kasno :cry: