Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

mia begovic sersei :fantom:

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Зијад Грачић као Џора Мормон

On 18. 5. 2015. at 21:02, ToniAdams said:

mia begovic sersei :fantom:

+14

On 18. 5. 2015. at 18:18, porucnik vasic said:

Дебели покушава да одбрани серију. :fantom:

http://grrm.livejournal.com/427713.html

Slag'o je već kod naslova "not a blog".   :fantom:

Edit: a epizoda je kao kafa napravljena u nekoj švapskoj firmi: podseća više na prljavu vodicu i vidi se dno šolje dok je još puna.

Mada, iznenadilo me što nije bilo scena iz kupleraja, pošto je Littlefinger stigao u King's Landing - rekao bi čovek da će prvo butik da obiđe. I iznenadilo me što se kod Boltonovih nije raspravilo ovaj put ko je bastard, a ko priznati naslednik kuće Bolton. Neke druge momente ne bih posebno izdvajao.

Edited by Razzmatazz

Ne može da poseti bordel tu je moćni Lansel

Obezbeđenje palate Dornjana radi po principu balkanskog avlijanera - puštam te da uđeš, ali ne i da izađeš.
Neverovatno lako i naivno se dve grupe uljeza šatro šunjaju po vrtovima palate, a da nema nikog od kraljeve garde da im preventivno vikne "alo, kuda?".

Dorne scena je holivud, tu su kadrovi  sa Mirselom koja pazi na Tristana, tu je Tristan koji se ne pomera iako je dobio malo jači šamar

Dornjani su zajebani, oni su to sve brižljivo isplanirali, pustili ove da uđu da bi ih onda zarobili. Još su nekako sredili da i Team Buddy Cop i Team Yellow Viper ulete u isto vreme...

• Author

zašto mi ovo gledamo?

da ne bude da samokenjam, scena u katakombama je fantastična. jezivo ali fenomenalno. bravo za scenografe.

Edited by McCabe

ovo je najgora epizoda do sada, neverovatno da su ovo odlucili da puste. dosada na stranu, ali ovo gde neka sekta sudi i hapsi kraljicu, pa jebote...da, znam da je uz pomoc kraljice mame, ali ovo je prejadno.

potpuno se slazem sa vama, ubedljivo najgluplja epizoda do sada. sa druge strane, pada mi na pamet da ce tako sada da ide sve vreme. mislim, sta moze da se promeni u smislu da serija bude zanimljiva?

On 18. 5. 2015. at 21:59, McCabe said:

zašto mi ovo gledamo?

da ne bude da samokenjam, scena u katakombama je fantastična. jezivo ali fenomenalno. bravo za scenografe.

+1

ako sledeca bude jednako losa kao i ova, ja odustajem.

Da, taj ceo fajt u Dornu je bio...

Reveal hidden contents

Ajde onaj tip što je glumio Oberina je makar vežbao dosta dugo i delovao je prirodno u onom fajtu sa Plan'nom. Ali ove "sand shakes" majke mi kao da su pre dva dana skinule gips sa ruku nakon šest meseci, a da još nisu počele sa fizikalnom terapijom. A ja sam stekao utisak da imaju dublera pun k. "We're gonna fight you, bitch! Look what I'm writing on your facebook wall!".  A i onaj "omamljeni" Džejmi Lanister, što bi rekao Del Boy "He's about as useful as a pair of sunglasses on a bloke with one ear".

On 17. 4. 2015. at 17:56, porucnik vasic said:

Питам се шта мене још нагони да гледам све то. Кад је количина будалаштина у Кући од карата достигла ниво да ми изазива физичку мучнину, прекинуо сам гледање без икакве гриже савести. Овде није то случај и покушавам да провалим о чему се ради. Оно што је можда разлог је да глума у Игри није тако стерилна, хладна, има пар ликова који су добро постављени, брине се човек за њих...

On 18. 5. 2015. at 21:59, McCabe said:

zašto mi ovo gledamo?

On 18. 5. 2015. at 22:09, Кристофер Лумумбо said:

ovo je najgora epizoda do sada, neverovatno da su ovo odlucili da puste. dosada na stranu, ali ovo gde neka sekta sudi i hapsi kraljicu, pa jebote...da, znam da je uz pomoc kraljice mame, ali ovo je prejadno.

Репортован си због потпуног непознавања градива. :s_c:

On 18. 5. 2015. at 22:10, hoffnung said:

potpuno se slazem sa vama, ubedljivo najgluplja epizoda do sada. sa druge strane, pada mi na pamet da ce tako sada da ide sve vreme. mislim, sta moze da se promeni u smislu da serija bude zanimljiva?

+1

ako sledeca bude jednako losa kao i ova, ja odustajem.

Да не буде да нисам авангарда. :fantom:

On 18. 5. 2015. at 22:09, Кристофер Лумумбо said:

da jbt, neverovatne gluposti. nisam pitao dali toga ima po knjigama.    

I do sada smo svi gledali seks po seriji, a sad odjednom samo Reek sme da gleda.