April 22, 201510 yr jbt zaspao sam gledajuci drugu... stigao sam do onog derišta pred crnobelom kapijom. koliko praznog hoda. ovo je neverovatno. takodje mislim isto. mogli su da iseku te cetiri i naprave jednu. ovako kao da je nekakva pilula za spavanje. sta se desava sa hbo i njihovim prikazivanjem serije, da li to ide redovno ili ne? dokle su dosli sa prikazivanjem?
April 22, 201510 yr Ide redovno, sad u ponedeljak je išla druga. Znači još samo 20 dana pa ćemo i mi napredni da dobijemo nešto novo
April 22, 201510 yr jeee.. tek druga.. daj neka im neko kaze, neka slobodno procuri ostatak, mi cemo to brzo da slistimo.
April 23, 201510 yr dobar im je markentiski trik, kapiram da ce i naredne cetiri da budu u tom fazonu, i tek onda krece prava stvar - mozda, buduci da se snima i sesta zezonja.
April 23, 201510 yr U šestoj će i Zid da presele u Dubrovnik, ima ceo svet da izgleda kao jadransko primorje. Sneg im je ionako 100% veštački, neće da se topi...
April 23, 201510 yr Mislim da treba biti iskren bez obzira na mesto i vreme. Što je rekao Stiv Martin u Dirty Rotten Scoundrels - "It is my grandmother who taught me - it's better to be truthful... and good... than to not!".
April 23, 201510 yr Game of Thrones je serija prepuna okrutnosti. Hajde da se ne pretvaramo da su kao Paja & Jare.