Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Tu scenu sa Dariom sam izgleda propustio u seriji  :unsure:

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Ponestaje mi mic drop sličica!

"I am looking into hell, but I dare not look away. She had never been so certain of anything. If I run from him, he will burn me and devour me."

17.gif

E pa jebiga. Ne znam šta da mislim, sačekaćemo dalju razradu.

Samo ti čekaj, tako ni Shae sa gornje slike nije znala šta da misli, i vidi je sad -_-

On 13. 4. 2015. at 22:22, mandingo said:

:uini mode:

da ne sevaju sise, poneka psovka i occasional gore, ne bi bila serija ni za disney channel. :angry:

:uini mode:

nisam zadovoljan sevanjem sisa i dupeta u ovoj seozni, nadam se da ce se iskupiti.

Bilo je tu i tamo po neko dupe.

Sent from my Micromax A310 using Tapatalk

Muško :(

али смешно је то где марџори после секса са малим и најавом како ће сад поново, скрива сисе од њега, са дени је бар мало суптилније изведено, није држала руком постељину све време

Odgledao ove 4 epizode, pročitao oba topika kao i onaj na književnosti. 

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

On 14. 4. 2015. at 0:03, Geo said:

Sto je bezala iz podruma ako ne mogu ...

sve i da ne mogu da je sprže (a mogu), imaju prilično oštre zube i ljuti su na mommie dearest.

odgledala sinoć sve 4, glavni utisak je da bi stvarno mogli da prestanu da rokaju kul likove (da, tu mislim i na Tajvina).

Reveal hidden contents

како ће их уопште и пустити из подрума кад нико не сме да им приђе  :huh:

On 14. 4. 2015. at 7:10, Valkyrie said:

sve i da ne mogu da je sprže (a mogu), imaju prilično oštre zube i ljuti su na mommie dearest.

odgledala sinoć sve 4, glavni utisak je da bi stvarno mogli da prestanu da rokaju kul likove (da, tu mislim i na Tajvina).

Reveal hidden contents

Zar nisu vezani?
  On 14. 4. 2015. at 7:15, Dionysos said:

како ће их уопште и пустити из подрума кад нико не сме да им приђе :huh:

Jedan smeo kod zelenog ali ne verujem da ce tog lika uopste biti u seriji ...

Au, ono je vjerovatno bio najjadniji after sex talk koji sam gledao na TV i filmu. Bolje da su zapalili po cigar ili džok i ćutali.