Weenie Pooh Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Razzmatazz došao da preuzme smenu, najzad mogu na odmor (Poštovanje ostalim hejterima-entuzijastima kao što su Geo ili Vasić, ali traži se zalaganje, istrajnost, i iznad svega opširnost.)
Razzmatazz Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Mislio si da ću te ostaviti samog da blistaš na standup bini praveći viceve od ove Beniof-Vajs sage? @MotherOfDragons: Duguješ mi gledanje Shamelessa i Viciousa.
MiddleClass Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Molim Razza da se najkulji žanr ne mješa sa ovom gej fantastikom! Smeta mi ta slika na ovom topiku.
MayDay Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Pocecu sa tim Viciousom. Inace, da ti se pohvalim. Imam ekipu za GoT boardgame. :D
Razzmatazz Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Verovatno i tamo samo ćutiš, kao i na ovom topiku i u bioskopu. BTW, mislio sam da ne gledam od ove sezone, ali pošto sam gledao i Ravnu Goru, mogu da gledam i šta su ova dvojica smislili. Pogotovo kad je GRRM sad najavio nedavno da će knjige imati potpuno drugu radnju od serije. Čisto da zablista talenat ove dvojice. Edit: američki Shameless, ne britanski (ma kako to čudno zvučalo). Ali i Vicious je dobar za početak. Edited April 10, 2015 by Razzmatazz
MiddleClass Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Inace, da ti se pohvalim. Imam ekipu za GoT boardgame. :D :)
Weenie Pooh Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 (edited) Mislio si da ću te ostaviti samog da blistaš na standup bini praveći viceve od ove Beniof-Vajs sage? Divan si, vratio si se po mene kao Džejmi po Brijenu (U ovom scenariju Mau i Calavera su medved i Roose Bolton. Može i obrnuto, ne pravim pitanje.) Edited April 11, 2015 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 (edited) To! Edited April 11, 2015 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 I nastavak, da ne bi ono gore delovalo previše creepy:
Recommended Posts