Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Dajte neki kickstarter, finansirajte kolektivno moje igranje glupavih igara i gledanje imbecilnih serija, poslaću svakom backeru audio pratnju. Stretch goal bi bilo pravo da izaberete igru/seriju/film...

Kad mi neka aneurizma pukne, neka vam je prosto.

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Daj jedan shareware na par jezika da se prime ljudi pa cemo posle da im masno naplatimo GoT i WD i ostale igre

a puštite taj hercegnovi, đaole, no da se vrnemo veselijim temama... :) (  :ph34r: )

pojavili se prije nedjelju-dvije neki misteriozni bilbordi bez iđe ikakvog loga™ ili neke druge sorte potpisa, sa porukom "Nikad ne zaboravi ko si, jer neće ni drugi". ja pomislio opet neko identitetsko-srpsko-crnogorsko-NATOvsko-rusko proseravanje, kad ono, međutim:

Ooc0Rpk.jpg?1

Tirione, Srbine! :s_c:  (ili Crnogorče, već prema ličnim preferencijama)

(iz kola u pokretu, izsvinjavam se na zamućenosti)

• 1 month later...

The Mountain oborio tisucljetni vikinski rekord. 650kg, 10m, 5 koraka

• 2 weeks later...

madjija

25946-17umq88.JPG?itok=hWSEfxe6

• 4 weeks later...

Kad krece nova sezona, jel se nest oodlaze pocetak?

13.Aprila bi trebalo ...

Hvala. U međuvremenu nađoh i sam, al da je 12.4.

Ej pa ovo će narednog mjeseca. Jedva čekam! (zbog Vinijevog nerviranja)

Ej pa ovo će narednog mjeseca. Jedva čekam! (zbog Vinijevog nerviranja)

+1

da nije toga ne bih ni gledao. nadam se da je u formi.

Baš i nisam, još treba i tekst na tu temu da pišem do aprila, a pravedničko gnušanje mi je na zabrinjavajuće niskom nivou.

Sad ću da prelistam temu, da se podsetim svih gluposti...

Edited by Weenie Pooh

:jerry:

ako nije tajna, oće biti na Vajsu? u interesu je javnosti da se obezbedi prostor Calaveri da demantuje tvoje navode!

Da si ti meni ziv i zdrav, ja sam odustao od naganjanja™ s njima ima tome par godina, sad samo uzivam u seriji ^_^

Oće biti ako se budem naterao da ga najzad napišem. Materijala ima napretek, ali teško mi je konceptualno da sve to uobličim u nešto prijemčivo i onim ljudima koji ne pene na usta na sam pomen GOT.

Najlakše bi bilo da prosto napravim listu top 280 razloga zbog kojih više ne vredi gledati to sranje... ali ne bih da ispadnem sitničav, daleko bilo.