theanswer Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Zasto bi Sersei birala brata? Sumnjam da zna da je brat spreman i da sad zna da se bori ljevoruk... posto ga sprema kepecova desna ruka, ovaj to sigurno zna. Nisam ni rekao da će birati brata
MiddleClass Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Nisam ni rekao da će birati brata U pravu si! :D Ne pada mi niko na pamet... ali da sacekamo narednu sezonu.
Roger Sanchez Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Mogu samo reći da je glupo i dosadno i da su benioff i weiss trube. E da, i da čekaonica Iron Banke izgleda baaaš ko :fashisto: ova osobna kancelarija u blagopočivšoj Reichskanzlei u Voßstraße. Edited May 12, 2014 by Roger Sanchez
Weenie Pooh Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Koga zanimaju akteri dvoboja može sam da se spoiluje ako pročita ime sledeće epizode... tj. ne sledeće nego one tamo. HBO ponovo briljira, da prave crime mystery lupili bi naslov "The One Where We Reveal That the Murderer Is the Butler". @Timmi: Majko moja, koze Ona rečenica "I'm sorry I cannot bring his goats back to him", smrtno ozbiljna, ožalila žena kozu... ja mislim da je nešto najgluplje što je ikad viđeno na televiziji.
Timmi Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 ne, ne, ipak je vrhunac "pusticu na vas moje pse, samo se sklonite da prodjem i pustim ih na vas. sto me budite ovako u sred noci pa nisam stigao ni da se obucem?" scena. a onda teleport u camac.
Weenie Pooh Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Da, to je žestoka glupost od scene, ali ipak nema tako efektnu rečenicu kao onaj lament nad kozom. BTW MauDau ove sezone bukvalno sve govori istim hiperteatralnim tonom, od razapinjanja slejvera do obeštećenja za spaljenu kozu. Čekao sam da bude još "A sada! Pauza od pet minuta! Jer Majka Zmajeva u Oluji Rođena ide da piški!" Dun dun dun! Odjavna špica!
malkin Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) šteta što nema nijedan dijalog sa Litlfingerom i njegovom zbirkom makijavelističkih izreka i doskočica za svakodnevne razgovore. Edited May 12, 2014 by malkin
nerevar Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 serija je postala sprdnja, cak su mi zombiji interesantniji bili od ovoga.
Agni Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 aaaa sve ih pobiše..... Govoris o izvesnoj neuspeloj svadbi?
Dionysos Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 зар отровна огрлица није завршила на броду са бејлишом
Calavera Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Stvarno, otkud to sad tu? Kako se bivsem majoru Baltimora mogla desiti takva kardinalna pogreska? ^_^
Weenie Pooh Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Bacio je ogrlicu u onaj čamac gde je bio leš Dontosa (dvorske lude). Onda je taj čamac i telo i ogrlicu na pučini pronašlo CSI: Westeros osoblje...
Recommended Posts