May 12, 201410 yr Zasto bi Sersei birala brata? Sumnjam da zna da je brat spreman i da sad zna da se bori ljevoruk... posto ga sprema kepecova desna ruka, ovaj to sigurno zna. Nisam ni rekao da će birati brata
May 12, 201410 yr Nisam ni rekao da će birati brata U pravu si! :D Ne pada mi niko na pamet... ali da sacekamo narednu sezonu.
May 12, 201410 yr Mogu samo reći da je glupo i dosadno i da su benioff i weiss trube. E da, i da čekaonica Iron Banke izgleda baaaš ko :fashisto: ova osobna kancelarija u blagopočivšoj Reichskanzlei u Voßstraße. Edited May 12, 201410 yr by Roger Sanchez
May 12, 201410 yr Koga zanimaju akteri dvoboja može sam da se spoiluje ako pročita ime sledeće epizode... tj. ne sledeće nego one tamo. HBO ponovo briljira, da prave crime mystery lupili bi naslov "The One Where We Reveal That the Murderer Is the Butler". @Timmi: Majko moja, koze Ona rečenica "I'm sorry I cannot bring his goats back to him", smrtno ozbiljna, ožalila žena kozu... ja mislim da je nešto najgluplje što je ikad viđeno na televiziji.
May 12, 201410 yr ne, ne, ipak je vrhunac "pusticu na vas moje pse, samo se sklonite da prodjem i pustim ih na vas. sto me budite ovako u sred noci pa nisam stigao ni da se obucem?" scena. a onda teleport u camac.
May 12, 201410 yr Da, to je žestoka glupost od scene, ali ipak nema tako efektnu rečenicu kao onaj lament nad kozom. BTW MauDau ove sezone bukvalno sve govori istim hiperteatralnim tonom, od razapinjanja slejvera do obeštećenja za spaljenu kozu. Čekao sam da bude još "A sada! Pauza od pet minuta! Jer Majka Zmajeva u Oluji Rođena ide da piški!" Dun dun dun! Odjavna špica!
May 12, 201410 yr šteta što nema nijedan dijalog sa Litlfingerom i njegovom zbirkom makijavelističkih izreka i doskočica za svakodnevne razgovore. Edited May 12, 201410 yr by malkin
May 12, 201410 yr Stvarno, otkud to sad tu? Kako se bivsem majoru Baltimora mogla desiti takva kardinalna pogreska? ^_^
May 12, 201410 yr Bacio je ogrlicu u onaj čamac gde je bio leš Dontosa (dvorske lude). Onda je taj čamac i telo i ogrlicu na pučini pronašlo CSI: Westeros osoblje...