Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Zasto bi Sersei birala brata? Sumnjam da zna da je brat spreman i da sad zna da se bori ljevoruk... posto ga sprema kepecova desna ruka, ovaj to sigurno zna.

Nisam ni rekao da će birati brata

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Nisam ni rekao da će birati brata

U pravu si! :D

Ne pada mi niko na pamet... ali da sacekamo narednu sezonu.

Mogu samo reći da je glupo i dosadno i da su benioff i weiss trube.

E da, i da čekaonica Iron Banke izgleda baaaš ko :fashisto: ova osobna kancelarija u blagopočivšoj Reichskanzlei u Voßstraße. 

Edited by Roger Sanchez

Koga zanimaju akteri dvoboja može sam da se spoiluje ako pročita ime sledeće epizode... tj. ne sledeće nego one tamo. HBO ponovo briljira, da prave crime mystery lupili bi naslov "The One Where We Reveal That the Murderer Is the Butler".

@Timmi: Majko moja, koze :isuse: Ona rečenica "I'm sorry I cannot bring his goats back to him", smrtno ozbiljna, ožalila žena kozu... ja mislim da je nešto najgluplje što je ikad viđeno na televiziji.

ne, ne, ipak je vrhunac "pusticu na vas moje pse, samo se sklonite da prodjem i pustim ih na vas. sto me budite ovako u sred noci pa nisam stigao ni da se obucem?" scena. a onda teleport u camac.

Da, to je žestoka glupost od scene, ali ipak nema tako efektnu rečenicu kao onaj lament nad kozom.

BTW MauDau ove sezone bukvalno sve govori istim hiperteatralnim tonom, od razapinjanja slejvera do obeštećenja za spaljenu kozu. Čekao sam da bude još "A sada! Pauza od pet minuta! Jer Majka Zmajeva u Oluji Rođena ide da piški!" Dun dun dun! Odjavna špica!

:lol:

šteta što nema nijedan dijalog sa Litlfingerom i njegovom zbirkom makijavelističkih izreka i doskočica za svakodnevne razgovore.

Edited by malkin

serija je postala sprdnja, cak su mi zombiji interesantniji bili od ovoga.

aaaa sve ih pobiše.....

aaaa sve ih pobiše.....

Govoris o izvesnoj neuspeloj svadbi?

Stvarno Vaso, moraces biti malo precizniji... <_<

зар отровна огрлица није завршила на броду са бејлишом

Stvarno, otkud to sad tu? Kako se bivsem majoru Baltimora mogla desiti takva kardinalna pogreska?  ^_^

Bacio je ogrlicu u onaj čamac gde je bio leš Dontosa (dvorske lude). Onda je taj čamac i telo i ogrlicu na pučini pronašlo CSI: Westeros osoblje...

Maester može detektirati 'residue'.. jbt,