Dionysos Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 на основу осмеха после "чуо сам да волиш бродове" могло би да буде врло ускоро привју следеће епизоде приказује станиса како аплицира за кредит
Weenie Pooh Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 "Shipping" je termin dobro poznat TV publici. Stannis u Bravosu, majko moja, ala će to da traaajeee... još smo i u ovoj epizodi morali da slušamo Tywina i Cersei kako tupe o nenadjebivoj Gvozdenoj banci, kao da sponzorišu seriju jbt. Na tu temu, prilično je "mali Perica" tvrditi da kraljevstvu ponestaje para jer tri godine nije kopalo zlato. Imaju poreze, majku mu, i milionsko stanovništvo.
MayDay Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Pa da, ali kostao ih rat. Moraju ko Sloba da stampaju lovu, tj da kopaju zlato.
Roger Sanchez Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Odgledao sam prvih 15 minuta, pa još ne čitam vasceli thred. Ali moram se ubacit i primjetiti da su se scenaristi vratili punom parom u book plot, ovdje padaju maltene citati word4word.... WTF?
Weenie Pooh Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Kad smo kod citata, jel' to Margaery samu sebe citirala u onom razgovoru sa Cerse? Kad je pita "kako ću da vas zovem, sestro ili majko?" Prilično sam siguran da je tako nešto pitala/rekla i pre venčanja sa Džofrijem, na šta je ova odgovorila podsećanjem na Rains of Castamere pesmu (prvim od tri miliona) i rekla da će dati da je zadave na spavanju ako proba da je tako oslovljava?
Roger Sanchez Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Šut' bolan, dramat'ka. Inače super je kako se eksterijer King's Landinga sastoji samo od onog jednog drvoreda, kojim Brienne i Podrick jašu već dve epizode, a istim su dolazili i Dornjani na početku sezone Zar u toj Hrvatskoj nema neke druge prirode negde? Oavj tu danas drvored je u Ulsteru.
Timmi Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 зна се ко неће muceni jora? realno, najtragicniji lik u seriji, em je osudjen na bezivotnu pustaru, em nema gdje da umoci (jel bar smije da ukalja nekog neukaljanog), em je, sto je najgore, prisiljen da cuje svaki monolog i svaku dilemu princeze prestolonaslednice. od svih muka, nesrecnik ce na kaju da se ubije od dosade i lose glume oko sebe. why should anyone trust me? why should anyone follow me? i ja se pitam evo cetiri sezone. ne znam kako ti je tek sad pala na pamet takva misao.
Roger Sanchez Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Ese meni čini ili je prvo Jorah reko 'nemoj ići u Westeros' a onda 'a mogla bi ići u Westeros'. Jbt, ko John Kerry.
MiddleClass Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 E da u vezi te banke. Sta banka moze Lanisterima? Ovi imaju vojsku, imaju sve. Moze jedino da im ne da pare. @Vini Znam da su Barateoni satro glavni, ali mogli su apdejtovati spicu. Recimo da svi klece ispred Litlfingerovog bordela.
Roger Sanchez Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Recimo da svi klece ispred Litlfingerovog bordela. Ili siluju te 4 životinje.
Fins fleet Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Evo da se pridruzim besmislenim trolovima: OK, nema neta. Ali kako do zla boga sakrivas cinjenicu da ti je rudnik presusio? 3 godine, a valjda je bilo znakova i pre toga.
Dionysos Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 muceni jora? realno, najtragicniji lik u seriji, em je osudjen na bezivotnu pustaru, em nema gdje da umoci (jel bar smije da ukalja nekog neukaljanog), em je, sto je najgore, prisiljen da cuje svaki monolog i svaku dilemu princeze prestolonaslednice. od svih muka, nesrecnik ce na kaju da se ubije od dosade i lose glume oko sebe. http://youtu.be/_ZbOJ5c_Xfc
Weenie Pooh Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Pa imaju ljudi jedno šesnaest rudnika, čuje se da je poneki presušio ali niko osim gazde ne zna da su svi. Pretpostavljam, sve to oko finansijske krize i futures trading i bailout i kurac i palac... naravno nema u knjizi.
theanswer Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Ovaj što je preživio complete makeover? Ako pod tim misliš na promenu glumca onda da. Mada nije kalisi gadljiva ni na žensko.
Malvo Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Pretpostavljam, sve to oko finansijske krize i futures trading i bailout i kurac i palac... naravno nema u knjizi. [middle]pa nisu ti ovo knjige, ovo je stvarni svet.[/middle]
Recommended Posts