Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Zmajevi su moji! Targarienovi!

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

zmaj = mau

vuk = ja

lav = lanisteri

jelen = mislim da je baratheon, no sačekajmo vinija :D

Zmaj - draconidae

Vuk - canidae

Lav - felidae

Jelen - cervidae

Malo su se ulenjili s tom spicom, Dragonstone je i dalje tu iako Stannisa nije bilo nigde. Zato Eyrie kao da ne postoji, a bas su imali super animaciju za to u prvoj sezoni :(

Posle meni kažu da sitničarim :isuse:

Samo ću za zapisnik da kažem da mi se ta špica nikad nije sviđala. Ni muzika, ali posebno ta glupava animacija. Kao reklama za neku miniatures wargame ili nešto.

zmaj = mau

vuk = ja

lav = lanisteri

jelen = mislim da je baratheon, no sačekajmo vinija :D

Hvala! A zasto ostali klece pred Barateonima, a ne pred Lanisterima? Zasto uopste Lanisteri klece pred bilo kim? Glupa spica!

Zmaj - draconidae

Vuk - canidae

Lav - felidae

Jelen - cervidae

Nabijem te Vini! Nikad cuo za ove. :D

Pa kraljevska porodica su zvanično Baratheon, rahmetli Robert je osnovao dinastiju i sad je "njegovi" sinovi nastavljaju. Stannis bi da ih zbaci jer zna da su deca ilegalna, ali i on je Baratheon.

Tu jedino Starkovi i Lannisteri tehnički ne pretenduju na presto, iako je glavni sukob između njih...

ovde se više ne zna ko koga jebe

šta mislite, da li će neko da umoči u zmajomajku do kraja, a? tipujem na đona

Edited by Evropejac

I ako ima nekog smisla zarad nečega što će se desiti u budućnosti, za sada ovaj subplot glede putovanja i druženja Briane i Poda odnosi šnjur za najdosadniji subplot u ovoj seriji, a bogami se dobro drži i u konkurenciji cjelokupne produkcije XXI vijeka. 

+1

Užasno su loši i jedan i drugi glumac, a ni lajne im baš nisu neke. I u knjizi je dosta dosadan njihov deo priče, ali deluje da će u seriji biti bolno.

I u knjizi je dosta dosadan njihov deo priče

o da

зна се ко неће

Samo ću za zapisnik da kažem da mi se ta špica nikad nije sviđala.

Meni se baš sviđa :)

ovde se više ne zna ko koga jebe

Nisi skontao po scenama iz ove sezone ko je najbliži? 

Nisi skontao po scenama iz ove sezone ko je najbliži? 

Ovaj što je preživio complete makeover?