Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Ja mogu samo da objasnim da taj što smo ga videli na kraju apsolutno nema šanse da je taj što Calavera misli da jeste.

Posted

а и кад смо код тога, још једна безвезна ми сцена, кад 1 бивши ноћни стражар каже другом, ај однеси дете шетачима, успут ти је, десет секунди пре тога је сазнао да се деца приносе као жртве, и одмах зна где треба да се обави ритуал

Posted

Tek sad vidim ovo. Jbg, onda objasnjava sve :dry: nema potrebe da se malti slama dalje, izvinjavam se.

Sve sam blizi odluci da uzmem i ja da citam, iako nisam fan zanra. Dusa me boli kad vidim kako cucorite na drugom topiku, a zanima i mene, a nemam  socim da se ukljucim :(

Knjiga je pisana u POV formi i ono što POV character nije video ili čuo to ne znaju ni čitaoci knjige. A Martin do sada nije (a verovatno nikad ni neće :D ) poslao nekog POV lika tamo toliko daleko u nedođiju da vidi šta White Walkeri rade kad ništa ne rade i kako se kote.

Posted

^^^ Nema veze, spoilerisanje meni nimalo ne smeta. Nimalo se ne trudim da izbegnem :)

^^ Koji, koji, koji? 

Ned Stark :P

Ne zaboravi spoiler  ^_^

Posted

vi raspravljate o nekim vajtvokerima i obicnim zombijima nakon ovog besmisla. :0.6:

nivo neprijatnosti kojim zraci plavusa postaje neizdrziv, mene je sramota gledati svaku scenu s njom. sta tek reci o djon snou i captain my captain sceni. :isuse:

dobre sise!

Posted

Ma kakav Ned Stark, neki uslovno rečeno novi lik koji je kao možda undead a možda i nije, ali ide okolo i priča normalno... ne znam da li će tog uopšte biti u seriji, ali ne vidim kako je moguće da to bude taj white walker/cenobit sa kraja epizode.

Posted

Što se plavuše tiče, jeste li možda primetili da se nije presvukla još od finala prošle sezone, od kako je crowd-surfovala po onim robovima u najbednijoj masovnoj sceni u istoriji televizije? 

Zamislite kako mora da joj bazdi plava 'aljinica i farmerke ispod :puke:

Posted

Mislio sam da je ocigledno da se zezam sa sirotim Nedom, nisam toliko glup.

crying-indian.gif

Definitivno citam knjige i dolazim da dosadjujem posle :dry:

:P

Posted

Mhysaaa... mhysaaa... ne znamo nijednu drugu reč na svom maternjem jeziku... mhysaaa...!

Posted

једино бљутавије од тога ми је white guilt у assassins creed black flag-у... типа имаш мисију да заробиш брод кои превози робове како би сазнао важну информацију од капетана и онда кад се приближиш броду твој подофицир (црнац) ти каже "немој да потопиш брод, има недужних људи на њему", а подофициру се на старту игрице извиниш што не може он да буде капетан, али јебига таква су времена, разисам и све... 

Posted

Što se plavuše tiče, jeste li možda primetili da se nije presvukla još od finala prošle sezone, od kako je crowd-surfovala po onim robovima u najbednijoj masovnoj sceni u istoriji televizije? 

čuj, nije se presvukla, mene više zanima čime se hrani ova sve veća horda nomada u onoj pustari... jedino ako ansalidi nisu isprogramirani i da ne jedu.

Posted

Ostavite se moje haljinice. Niko ne pita ni kad se drugi presvlače. A ja imam nekoliko pari. I imam zmajeve, ako ste zaboravili.