Кристофер Лумумбо Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Super mi je ovo kako vasudeva postuje a ne čita ništa, classic PPP :D Kao kad ja uzmem da odigram neku igru koja je bila megapopularna pre 5 godina, onda je završim i onako pod utiskom hoću sa nekim da se raspravljam, ali nikom više nije zanimljivo :( bolje to nego da cita o silovanim devojcicama pa da se razocara
ToniAdams Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 u ovoj epizodi se apsolutno ništa nije desilo +smo morali gledati muska dupeta. bulja od epizode.
Hella Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 bulja od epizode. da je got forum ti bi bio ta epizoda (meni je extra jer sam ja i na forumu extra)
Ravanelli Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) dobra sezona. prva epizoda me je uspavala u prošli četvrtak i ovaj ponedeljak i utorak, a negde sam na 3/5 epizode. ja zadovoljan. Edited April 23, 2014 by Ravanelli
ToniAdams Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 da je got forum ja bih bio ta epizoda (meni je extra jer sam ja i na forumu extra gej) sve kocke se najzad slozile
MiddleClass Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Epizoda u kojoj smo sve vec vidjeli. Sluzi da popuni rupe do narednog masakra. Takvih je vec bilo stotinu od pocetka serije.
Ryan Franco Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 svaka čast kako uspevate da izvagate koja epizoda valja, a koja ne. meni se čini da gledam jednu istu epizodu. mnogo već smara taj "nema čojstva, ni junaštva, samo noževi u leđa i zakon jačeg" stav. mislim, sad već bviše ne iznenađuje. vidi se odmah da će klovn biti ubiven i da e planina orobiti peznta. valjalo bi malo tvistovati. oslobađanje još jednog grada uz patkometriju onih jadnika je takođe izlizano do daske. ipak, dobra fora sa kasetnim bombama od okova. propagandni rat i to kvalitetan. super je i kad matori lanister sprema naslednika.
ToniAdams Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 samo je matori lanister uvek super. i kepec ugl. mekjebe, koja ti najriba u seriji?
Ryan Franco Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 (edited) najbolja mi je crvena divljakuša i sersei, razume se. od sporednih, ona kalisina pomoćnica. Edited April 23, 2014 by McCabe
Ryan Franco Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 (edited) Great minds... A dobra je i crvena veštica. Edit 2: naša omiljena riba u šetnji sa svojim bivšim i nekom ortakinjom: Edited April 23, 2014 by McCabe
Weenie Pooh Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 McCabe, u seriji kalisi ima dve pomoćnice, a sa jednom od njih u potaji opšti kad joj uznedostaje pokojni muž/kad je uzbudi neki masovni pokolj koji je tog dana naredila. Ako te to ne natera da pročitaš, ništa neće :P Nego, pomešao si glupog Planinu sa njegovim mlađim, lepšim, šarmantnijim, i generalno seksapilnijim bratom Houndom. Taj što ga vikaju Planina, taj se uopšte nije pojavio u ovoj sezoni. A i ranije jedva - to je onaj što se iznervirao posle nekog poraza an turniru pa odsekao glavu sopstvenom konju.
Timmi Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 najbolja mi je crvena divljakuša i sersei, razume se. od sporednih, ona kalisina pomoćnica. najveca vrijednost serije, ne mogu da prezalim kad je zakljucase u onaj prokleti sef. mada je sersei tako zlo dobra.
Ryan Franco Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 McCabe, u seriji kalisi ima dve pomoćnice, a sa jednom od njih u potaji opšti kad joj uznedostaje pokojni muž/kad je uzbudi neki masovni pokolj koji je tog dana naredila. Ako te to ne natera da pročitaš, ništa neće :P najveca vrijednost serije, ne mogu da prezalim kad je zakljucase u onaj prokleti sef. mada je sersei tako zlo dobra. Čekajte, jel mislimo na sadašnju pomoćnicu ili na onu to je u prvoj sezoni kažnjena zbog urote? U pravu ste. Ne treba razdvajati. A ovu dvojicu sam skroz spojio u jednog lika. Nije ih glumio isti glumac?
Recommended Posts