Weenie Pooh Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Slali su pismonoše krajem prošle sezone, nikog nije bolelo dupe - osim donekle Davosa i Stanisa, ali izgleda da su i oni to potpuno zaboravili. Scena na odru je malo... čudna... u knjizi jednoruki upravo tada stiže iz zarobljeništva, prvi put vidi sestru i odmah se bace na posao. Ovde je iz nekog razloga bio u gradu i u vreme venčanja i još dosta vremena pre toga.
Dionysos Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 па слали су гавране (прет)прошле сезоне... или је то било за шетаче.. у сваком случају, треба да су у могућности да завапе упомоћ
Timmi Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 (edited) nesto mi govori da ce djon snou da ubije ovu njegovu divljakusu. nije da me briga, samo kazem Edited April 22, 2014 by Timmi
Calavera Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 najslabija epizoda do sada. Sta bi ti, da u svakoj epizodu roknu kralja? ^_^
Hella Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 nesto mi govori da ce djon snou da ubije ovu njegovu divljakusu. nije da me briga, samo kazem možda će pokušati ali zaštitiće je tenejski čikatilo i zajedno će pojest snjeguljca
Verterdegete Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Године 1985. Династија је била на првом месту гледаности тв програма у Америци. Последња епизода пете сезоне најгледанија је епизода у историји серије Династија. У просеку око 16 милиона људи у Америци гледало је краљевско венчање Блејкове ћерке Аманде и принца Мајкла у његовој домовини Молдавији, на којем присуствују сви ликови. Док Аманда и Мајкл размењују брачне завете, долази до државног удара, побуњеници упадају у цркву и из ватреног оружја пуцају у све званице. У задњој сцени пете сезоне, сви крвави леже на поду. Потпуно неизвесна судбина протагониста је шокирала публику размерама крвопролића, а критичари су овакав завршетак сезоне назвали Молдавски масакр. Чак ни глумци нису знали да ли ће њихови ликови преживети, јер нису имали обновљен уговор за наредну сезону. Критике су биле оштре због приказивања терористичког напада у ударном термину на телевизији. Али поред тога, та епизода постала је феномен о којем се највише причало у паузи између две телевизијске сезоне. Ова епизода названа „Краљевско венчање“ сматра се кључном за неуспех серије који је Династија имала током наредне четири сезоне.
Кристофер Лумумбо Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 da je got forum ti bi večno bio ta epizoda nizak udarac druze hello, nisam ovo ocekivao. da je got forum ti bi bio pizda.
Кристофер Лумумбо Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 daj nešto da nije deo žene nećemo se psovati dobro, onda si onaj crv, evnuh, to ti odgovara :D
Roger Sanchez Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=N52GiLGp7qA
Аврам Гојић Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 auu sto dobra serija... tri zmaja rodila! a Dzofri je smrad, pu
Кристофер Лумумбо Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 u ovoj epizodi se apsolutno ništa nije desilo kad ja to kazem hella me ruzi
Weenie Pooh Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Super mi je ovo kako vasudeva postuje a ne čita ništa, classic PPP :D Kao kad ja uzmem da odigram neku igru koja je bila megapopularna pre 5 godina, onda je završim i onako pod utiskom hoću sa nekim da se raspravljam, ali nikom više nije zanimljivo :(
Аврам Гојић Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Super mi je ovo kako vasudeva postuje a ne čita ništa, classic PPP :D Kao kad ja uzmem da odigram neku igru koja je bila megapopularna pre 5 godina, onda je završim i onako pod utiskom hoću sa nekim da se raspravljam, ali nikom više nije zanimljivo :( ovo je gore, ti bar smes da citas, ja samo dodjem, lupim post i bezim
Recommended Posts