crtamOrasi Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Samo da pohvalim Calaverin potok, opet valjano posluzio. Epizoda nako, solidna :)
MayDay Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Meni je uvek solidna kad Lord Tajvin dominira. Da bi bila vrhunska mora da ima zmajeva i zombija. :D
Dionysos Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Meni je uvek solidna kad Lord Tajvin dominira. http://youtu.be/TbwroS0YP54
Weenie Pooh Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Meni su bili dobri Daario i Hound, ostali meh. Nije mi jasno šta treba da mislimo da se dešava između divljaka i Noćne straže? Oni su se popeli preko Zida i sad, šta... ne umeju da nađu Castle Black, pa čine zulum po obližnjim selima da izmame stražu? Još manje mi se sviđa ovaj Jon Snow scenario po kom moraju da uklone dezertere da ne bi odali tajnu koliko malo ljudi u stvari imaju Za čije babe zdravlje kupuju vreme, čekaju da dojaše Joffrey Baratheon da ih spase? (U knjizi je ceo taj segment sa stealthy divljacima južno od Zida bio vrlo kratak, ideja je bila da ih pokolju na spavanju, Jon ih je na vreme razbudio i gotovo. Nije nam milion puta ponavljana idiotska informacija da cela straža sastoji od 100 ljudi.)
Agni Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Meni je isto epizoda ok. Najupecatljiviji mi je bio susret dva najveca badass-a u seriji, Oberina i Tajvina.
Weenie Pooh Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 U njihovom prirodnom okruženju - bordelu Nisam baš video potrebu za tim dijalogom, zar ne bi bilo nekako prirodno da na suđenju vidimo da su sudije tri najbolje rangirana plemića u gradu, šta će nam dve scene pregovora oko sastava kangaroo tribunala?
Filipenko Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Meni je tzv. Viper sa svojim očajnim kvazifrancuskim akcentom i permanentnim jebarenjem ubedljivo najgori i najbesmisleniji lik u sezoni. Mogli su jednostavno da ga publici predstave na samom suđenju, da neko nekome šapne da je to onaj koji hoće da osveti sestru, potpuno bi isti efekat bio. Zapravo, bilo bi manje štete.
Fins fleet Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Scena sa poducavanjem Tomena je bila vrhunska. A glumac radi fin posao i Oberyn bi fakat mogao da bude triput zanimljiviji kad bi izasao iz bordela.
Hella Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 meni sve bilo extra sem seke i bate što sexom vreme krate poslaću matorom 10 € ako ih bratuljak pokoka
Weenie Pooh Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Hella jedini morališe, MauDau mu hakovala nalog.
theanswer Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 U njihovom prirodnom okruženju - bordelu Nisam baš video potrebu za tim dijalogom, zar ne bi bilo nekako prirodno da na suđenju vidimo da su sudije tri najbolje rangirana plemića u gradu, šta će nam dve scene pregovora oko sastava kangaroo tribunala? Ovo sa bordelom počinje izuzetno da smeta. Jbt kao da je jedna epizoda celina za sebe i da u svakoj treba predstaviti Oberina na taj način,skroz bezveze.
Hella Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 najslabija epizoda do sada. da je got forum ti bi večno bio ta epizoda
Malvo Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 onaj jednoruki lanister toliko zagoreo da je morao na odru prvenca? i da li su to presečene linije komunikacije, pa ovi iz noćne straže ne mogu da pošalju jednog pismonošu dole na jug da su se divljaci popeli i da je realna verovatnoća da će uskoro svima da im jebu mater?
Recommended Posts