Verterdegete Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 e ljudi nije vam losa ova serija, sad poceo da gledam Moja preporuka ti je da ne posecujes ovaj topic dok ne odgledas sve dosadasnje epizode.
malkin Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Drugi je odličan, tačno mogu da ga zamislim kako zaranja naglavačke u džinovsku pitu sa 120 kila oklopa :D plus ima smisla gif kad pogledaš na šta Đejmi liči ovako trčeći pod teretom. svega mi, dok sam gledao pomislio sam da se to Podrik zaleteo.
Кристофер Лумумбо Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 jbg, nisam izdrzao da sacekam da se zavrsi sezona. jel neko konstatovao da je reverse spaga najbolji trenutak ove sezone?
John Coltrane Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Bogami ono brijanje Boltonovog kopileta u samom vrhu scena svih epizoda do sad. Mislim da je vecini laknulo zbog Dzofrija.
djuras Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 jesam li ja nesto pomesao ili su recastovali i onu divljakusu sto je u ekipi sa malim starkovima, osha? vidim da nije sa njima, ali sam zaboravio da li treba da bude tu
Hella Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) jesam li ja nesto pomesao ili su recastovali i onu divljakusu sto je u ekipi sa malim starkovima, osha? vidim da nije sa njima, ali sam zaboravio da li treba da bude tu ne ovo je mira rid sestra od onog plavog batice a oša je ošla s rikonom Edited April 16, 2014 by Hella
hazard Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Upravo odgledao 2. epizodu. Znao sam po priči knjigočitača da će Đofri relativno rano (za celu fabulu od 7 knjiga ili koliko već) riknuti, nisam znao kad - drago mi je što je to već sad u 2. epizodi. Još da izdahnu Teon, onaj njegov bolesni mučitelj i Sersei, i puna kapa...a onda mi Lanisteri još mogu postati i simpatični
Filipenko Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [abba]spoilin' me, spoilin' you, ahaaaaaaaaa there is nothing we can dooo...[/abba]
malkin Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Još da izdahne Sersei ja ovo ne mogu da shvatim. ajde da navijaš da je nestane u knjizi, ali u seriji...
Weenie Pooh Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Toni, ovo ti je novi glumac za Grgura Brđanina Cleganea: Hafþór Júlíus Björnsson se zove. Edited April 17, 2014 by Weenie Pooh
Аврам Гојић Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Moja preporuka ti je da ne posecujes ovaj topic dok ne odgledas sve dosadasnje epizode.Naravno!samo sam doskrolovao dovde. nista nisam citao
El Guapo Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Ne mogu da nađem na kompu 3. sezonu, ovaj novi lik kod Deneris što je sredio drugu dvojicu, jesu promenili glumca, čini mi se da je bio plavušan?
Recommended Posts