Calavera Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Moze li iko u seriji da ucini neko zlo, a da mu se ne vrati? Makar ne u narednih mjesec dana? Zlo na odlozeno? Ja mislim da je ovo prvi put da je nekog bitnog lika zapravo stigla losa karma, tako da nerazumem™ o cemu ti to ^_^
Gandalf Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 (edited) U ovoj tvojoj sapunici se nikad nista bitno ne desava. Niti Kalisi prelazi more, niti Ledeni prelaze Zid. Ostali se jebu, spletkare i kidaju glave jedni drugima uz naravno kompromis. Ti meni sestru i mamu, ja cu tebi sina. Ti meni glavu, ja tebi ruku. Moze li iko u seriji da ucini neko zlo, a da mu se ne vrati? Makar ne u narednih mjesec dana? Zlo na odlozeno? ...the invented world of Westeros can seem more realistic than the evocations of the past to be found in many a historical novel. No fiction set in the 14th century, for instance, has ever rivalled the portrayal in Game of Thrones of what, for a hapless peasantry, the ambitions of rival kings were liable to mean in practice: the depredations of écorcheurs; rape and torture; the long, slow agonies of famine. http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2013/mar/24/game-of-thrones-realistic-history Edited April 15, 2014 by Gandalf
garcia Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 onaj što glumi Brena je neoprostivo porastao tokom pauze između sezona. kao Edvard Furlong u toku snimanja T2. jebo pubertet.
porucnik vasic Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Kamo srece da bude takav kraj Vini. Odje ce kraj biti isto ko sto je i pocetak. Kalisi ce skupljati vojsku, Ledeni ce bauljati po sjevernom polu, Lanisteri ce trositi milijarde da zavade pa vladaju. U ovoj tvojoj sapunici se nikad nista bitno ne desava. Niti Kalisi prelazi more, niti Ledeni prelaze Zid. Ostali se jebu, spletkare i kidaju glave jedni drugima uz naravno kompromis. Ti meni sestru i mamu, ja cu tebi sina. Ti meni glavu, ja tebi ruku. Moze li iko u seriji da ucini neko zlo, a da mu se ne vrati? Makar ne u narednih mjesec dana? Zlo na odlozeno? Gejm ov kompromis end Gejm ov balans i nema niko da se ljuti. Ниси далеко.
Razzmatazz Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Ako narod izgubi slobodu, povratice je kad-tad, ali ako izgubi kralja, izgubio je sve!
MiddleClass Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Razza i Vasic su me najvise ubili u pojam. Ocekivao sam da ce mi reci - Nisi u pravu, cekaj da vidis sta ce se sve desiti kad ono medjutim... :(
Timmi Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 (edited) panta objasnio kopka me kako ce sledeci kralj da ode, oce li ga oteti vanzemaljci? to mi djeluje najlogicnije. Edited April 15, 2014 by Timmi
Weenie Pooh Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Sledeći mora da potraje do ledenog doba, videli smo više puta u onim snovima/vizijama razjeban throne room pod snegom...
Weenie Pooh Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Zima im je, polako šetaju južno i regrutuju dobrovoljce usput...
Dionysos Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 мислиш на дивљаке? ово горе су бели шетачи и зомбији, те што марширају нисмо видели још од друге сезоне, ваљда
malkin Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Edit: meto u spoiler Nejasno je kako je Olenna mogla da isplanira samo stavljanje otrova u casu jer je to sto je Tyrion sipao vino bilo krajnja slucajnost i nije bilo vidjeno da se desi. kad se već priča o logistici, pade mi na pamet da je sama čaša mogla da bude otrovana, tj da je otrov mogao da bude ubačen u čašu pre sipanja vina. onda bi to ko je sve dirao čašu moglo da bude značajno (Tireli, Tirion, Sansa...). u svakom slučaju, težak amaterizam Lanistera, jedinstveno nepopularnom kralju niko ne isprobava hranu i piće. ili ipak isprobavaju a ja se ne sećam, davno se čitalo...
Weenie Pooh Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 мислиш на дивљаке? ово горе су бели шетачи и зомбији, те што марширају нисмо видели још од друге сезоне, ваљда Ma na zombije i mislim, odakle njima raste članstvo? Upravo iz tih divljaka, što je ovima i razlog da masovno pokušavaju da se probiju na jug...
Recommended Posts