belch Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 meni previse plastican al ja se ne racunam, ja najvise volim viktorijansku prozu i šekspira :(
ToniAdams Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 meni previse plastican al ja se ne racunam, ja najvise volim misionarsku pozu i šekspira :( klasika, znaci
ToniAdams Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 a bezezanja, u odnosu na recimo kinga, koji je isto superkomercijalni pisac za plebs, tj na osnovu jedno 3 il cetri knjige koje sam iscitao, ovo mi izgleda bas amaterski, bezobzira sto nije isti zanr.
Razzmatazz Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Sve sam čekao kog ćeš autora da izvadiš za usporedbu, kad ono King
ToniAdams Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 pa dobro, sta treba sa tolkinom da ga poredim? il sa tolstojevskim? poredim u smislu novaca koje zgrcu i mase koje ih citaju?
freakns Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 a bezezanja, u odnosu na recimo kinga, koji je isto superkomercijalni pisac za plebs, tj na osnovu jedno 3 il cetri knjige koje sam iscitao, ovo mi izgleda bas amaterski, bezobzira sto nije isti zanr. ovo ti je otprilike kao da sve picke ocenjujes na osnovu Monike Bellucci
belch Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 a najbolje da je king isto sto i monika beluči u usporedbi
Lrd Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Martin je vrhunski pisac, naročito kratkih priča. King je bog, ali su drugačiji. Martinu između prva dva i poslednja dva romana se praktično nema šta zameriti. a najbolje da je king isto sto i monika beluči u usporedbi Odlična usporedba!
ToniAdams Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 volim ja kinga, ali nemojmo preterivati konacno glas razuma
Hella Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 o jebo vas ja i kad sam napiso ista ovde drži se tegova bolje ti ide
Weenie Pooh Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 King i Martin mogu da se porede, ali samo po jednom neslavnom aspektu njihovog cenjenog stvaralaštva - kad im se oduži neki serijal, krenu nemilosrdno da ga otaljavaju, tačno se oseti da im se više smučilo i da moraju na silu da pišu. Pa ipak, logorejični kakvi su, ne umeju da privedu stvari kraju bez minimum tri knjige. Kingov Dark Tower je etalon za ovu tragičnu pojavu. Martin će morati rano da ustaje da bi dosegao te nivoe kompletnog raspada i narativa i inspiracije i svega. Samo zamišljam osamnaestu knjigu u kojoj Tyrion prolazi kroz čarobni portal i stiže u New Jersey, gde upoznaje svog tvorca i spasava mu život Heimlich manevrom...
Recommended Posts