Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

On 8. 4. 2014. at 22:08, Weenie Pooh said:

Evo odlomak samo za tebe, scena iz krčme (jedno pola poglavlja):

Reveal hidden contents

čitajući ovo tek sam sad skontao foru sa Mercy iz ovog najnovijeg    :isuse:

Edited by theanswer

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

uini, a kako po tebi pise debeli?

Piše kao za televiziju - red akcije, red seksa, red ždranja, cliffhangers galore - što i nije čudno jer je počeo kao TV pisac. Ali generalno ja baš volim njegov stil, bar u ove prve tri knjige gde je tačno znao šta hoće... ali u poslednje dve se  rasplinuo totalno, ne zna ni gde ide ni šta radi :(

abe-simpson-gif.gif

moram da primetim da se žena lucijusa vorenusa fino udomila i da je muzički prelaz sa tajvinove face na najavnu špicu bio baš extra jer sam već mislio da je neće biti :fantom:

To sam i ja pomislio - neće biti špice. A onda - neočekivana špica koja se pojavljuje i rešava stvar.

Daaaa, Niobe je dobra iako ne volim te coko djevojke...

On 9. 4. 2014. at 8:56, Weenie Pooh said:

Piše kao za televiziju - red akcije, red seksa, red ždranja, cliffhangers galore - što i nije čudno jer je počeo kao TV pisac. Ali generalno ja baš volim njegov stil, bar u ove prve tri knjige gde je tačno znao šta hoće... ali u poslednje dve se  rasplinuo totalno, ne zna ni gde ide ni šta radi :(

abe-simpson-gif.gif

ma ok, al stvarno mi stil deluje jako amaterski. ko kad bi neko od nas (ok, ne ja, ja sam ipak talentovan) dobio dojaja inspiraciju i krenuo da pise.

ali ok, ima smisla to kao da pise za tv, na kraju mi po nekim segmentima i mozda lici na neki scenario.

svakako kanim procitati (il jos bolje preslusati), al zasad iskreno uzivam u seriji, i bojim se da bih zasrao taj ritual. koji sam poslednji put sprovodio tjekom losta.

Bas sam to spominjao sinoc na VIP topicu, slazem se u 1 potpunosti. Knjige iscitaj kad se zavrsi serija, inace neces moci da se otreses utiska da je ovo-ono u knjigama bilo bolje odradjeno. Pitaj Vinija!

Edited by Calavera

ja pocela da citam i odustala na sredini druge knjige

serija mi sasvim dovoljna

E, to.

Dotle otprilike je i serija pratila knjige skoro pa 1:1.

zato sam i odustala

kakav tebi stajl, fss?

ne bas vrhunski, jelda?

Ješčito ti šta od fantasy literature, Toni? U toj velter kategoriji, ovo je vrh vrhova... ako kim kaže suprotno, ne veruj.

meni je sasvim ok stil pisanja