Roger Sanchez Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 − Neki sanjaju Hollywood, a neki, ka ja, nešto pinezi. Malo zarade za pojačanje mirovine. Bolje ovo nego kopat kanale, egzistencija je bitna i zato san doša – kaže nam 62-godišnji Mladen Smoje, umirovljenik kojem društvo pravi još jedan potencijalni glumac, 51-godišnji Nenad Jerković.Smoje iz prve ruke izbacuje podatke o popularnosti serije, pa analizira konkurenciju oko sebe, pokušava nam predočiti zašto je netko uopće tu došao. A njegova je vizija jasna.− Dnevnica je neloša i zato se triba potrudit, a pari da bi moga imat koje veće ambicije. Ajde, moja, pa neću valjda postat novi Brad Pitt, a s jednom nogon u grobu. E, da je to bilo prije 20 godina, to je već druga stvar. Ali vidiš, nisan ni ja novak u ovome, više san profesionalac, glumija san ja u “Ruži vjetrova”, ima san epizodnu ulogu. A ja san i onaj šta je kreja sardine u onoj reklami za Eva sardine. E taj, taj. Pitaju ovde bi li se skinija. Bi za dobru lovu. Ali ovde san isto potpisa da ne bi. Nek se pokažu mlađi − nasmijao je ekipu Smoje, dajući obol dobroj atmosferi koja je vladala na jučerašnjem skupu. hodor
Have_Fun Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 http://www.sf-serbia.com/index.php/sadrzaj/vesti/serije/104-kopka-vas-sta-je-martinova-stvarna-vizija-za-gvozdeni-tron
MILF HUNTER Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 http://www.sf-serbia...a-gvozdeni-tron Not FoundThe requested URL /index.php/sadrzaj/vesti/serije/104-kopka-vas-sta-je-martinova-stvarna-vizija-za-gvozdeni-tron was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Weenie Pooh Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Rekao bih ti da smo na VIP topiku -_-U stvari možda je i set za open-air kraljevsko vjenčanje stoljeća, tko zna...
Mil@n Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Na lapo sam treće i biću slobodan da objavim da je ovo best season so far.A i javila mi se neopisiva želja da čitam sve ponovo. No neću se dati tako lako. :D
Mil@n Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) Iako sam čitao knjige, baš sam se smorio (ponovo). Manje više svadba, ali kada je pseto Arju odvodio, i kada su izneli roba sa nataknutom glavom vuka dok ona gleda - preselo mi. Koliko je to jadno dete propatilo. :(Jebi se jrr, jebi se! Edited August 5, 2013 by Glas RazumaN
Recommended Posts