June 6, 201311 yr Jebite se, kad ste uzeli svo zajebano plemstvo. Meni ostali sve statisti sto ginu posle 2-3 epizode... <_<
June 7, 201311 yr Niko nije uzeo Lorda Tajvina, npr. Ja da sam i biološki muško, uzela bih njega.Da sam u tom fazonu da svako malo menjam avatare, i ja bih.Za sada, lik je f**kin' genius.
June 7, 201311 yr ja bi' da budem lollys, al ne mogu da nadjem fotku :( ili ono prase sto jasu patuljci Edited June 7, 201311 yr by Zverilla
June 7, 201311 yr Ja jedva čekam nedelju, kada bude skočila Galaktika iznad Kings Landinga biće njima Nuclear Rains od Castamere... :P
June 7, 201311 yr Jos samo Cersei i Tywin, i to je to. Tu smo svi.meni si ti nejasan lik. svi koji gledaju trecu sezonu govore kakva je prevara od serije i ti sad krenes da gledas ispocetka.
June 7, 201311 yr meni si ti nejasan lik. svi koji gledaju trecu sezonu govore kakva je prevara od serije i ti sad krenes da gledas ispocetka.Ne gledam ponovo, ovo mi je prvi put. I popped my Game of Thrones cherry, sto bi rekli.Edit: Ova divljakinja sto je Starkovi zarobise, u dlaku moja bivsa. Edited June 7, 201311 yr by Verterdegete