Verterdegete Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Jebite se, kad ste uzeli svo zajebano plemstvo. Meni ostali sve statisti sto ginu posle 2-3 epizode... <_<
MayDay Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Niko nije uzeo Lorda Tajvina, npr. Ja da sam i biološki muško, uzela bih njega.
ion Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Niko nije uzeo Lorda Tajvina, npr. Ja da sam i biološki muško, uzela bih njega.Da sam u tom fazonu da svako malo menjam avatare, i ja bih.Za sada, lik je f**kin' genius.
Mr.Mxyzptlk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 @verterbudi hannah murray. she's cute a i toni joj najbolji drug ^_^
Zverilla Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) ja bi' da budem lollys, al ne mogu da nadjem fotku :( ili ono prase sto jasu patuljci Edited June 7, 2013 by Zverilla
Verterdegete Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Jos samo Cersei i Tywin, i to je to. Tu smo svi.
Vapad Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ja jedva čekam nedelju, kada bude skočila Galaktika iznad Kings Landinga biće njima Nuclear Rains od Castamere... :P
Timmi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Jos samo Cersei i Tywin, i to je to. Tu smo svi.meni si ti nejasan lik. svi koji gledaju trecu sezonu govore kakva je prevara od serije i ti sad krenes da gledas ispocetka.
Verterdegete Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) meni si ti nejasan lik. svi koji gledaju trecu sezonu govore kakva je prevara od serije i ti sad krenes da gledas ispocetka.Ne gledam ponovo, ovo mi je prvi put. I popped my Game of Thrones cherry, sto bi rekli.Edit: Ova divljakinja sto je Starkovi zarobise, u dlaku moja bivsa. Edited June 7, 2013 by Verterdegete
Recommended Posts