Amelija Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 za realan prikaz knjiga bila bi potrebna full sezona 20-25 epizodapa ne baš toliko, ali 15tak10 je pre-ma-loinače ja sam znala da će da miknu Neda čim je rekao Cersei da ju je provalio i kao "ja znam sve i moram reći i Robertu kadse vrati, a ti pobegni ti s decom pa ti nećemo ništa "od tog trenutka sam samo čekala kada i kako tačno će biti ubiVen
Verterdegete Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ma terajte se s vasom serijom... Od sinoc sam odgledao sedam epizoda.
MiddleClass Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 The Red Wedding is a massacre that takes place at the Twins in 299AL during the War of the Five Kings, in which the King in the North, Robb Stark, his mother Catelyn Stark, and most of his 3,500 bannermen are slaughtered.3500 ljudi poklano?! :DDa, da bas su nam to vjerno prenjeli...
Weenie Pooh Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Pa oni u celoj seriji nisu skupili tri hiljade statista, kako misliš da ih sve pobiju u toj jednoj sceni? :DU knjizi Rob dolazi sa sve vojskom jer planira da posle svadbe samo produži na sever da rastera Greyjoy okupatore, vojska se u dvorištu napije ko stoka, onda ih Frey i Bolton trezvenjaci iznenade i pobiju (u isto vreme dok im unutra ubijaju kralja).Nego vidim čitaš sajtove, informišeš se, a ovamo kukaš? :P
Timmi Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) znaci, par hiljada treznih frejevaca se organizuje i simulatno pokolje 3000 pijanih starkova, a prije toga caskaju s njima o seljankama i rodnoj godini? znam, znam, sve to u japanu knjizi funkcionise besprekorno.savrseno -> besprekorno Edited June 5, 2013 by Timmi
Hella Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 (edited) ‘No matter how much I make up,’ he said, ‘there’s stuff in history that’s just as bad, or worse.’ http://www.dailymail...al-history.html Edited June 6, 2013 by Hella
Weenie Pooh Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 ^ Fenomenalno su oni to razumeli, pazi citat: "One of the most shocking elements of last Sunday's episode was seeing the 'hospitality laws' broken when the Lannister family turned against their hosts, the Starks."
Hella Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 to nisam ni čitao, gledo sam jel ima kasting za ono da se tirion pretvori u mene kad poljubi žabu.
Verterdegete Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Jako je glupo odradjen deo u kom Ned provaljuje da Dzofri nije kraljev sin. To je ono kad cita knjigu rodoslova, pa tamo stoji kako su svi u kraljevoj lozi crnokosi, i na kraju stoji Dzofri - plav. Onda ide kamera na Nedovo sokirano lice. Pa jebem ga Edarde, gde su ti bile oci svo vreme ?Takodje, sta je tu cudno sto je decko plav. Mozda je povukao na majku.
Weenie Pooh Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Nisi ispratio pažljivo, zato su i tražili Robertove bastarde - on je raznim plavim, crvenim, i inim kurvama napravio decu, i sva do jednog su bila crnokosa na tatu. Na to se odnose one poslednje reči "The seed is strong..." koje je Jon Arryn, pokojnik sa starta prve epizode, navodno izgovorio - pokušao je da na samrti dojavi kralju da je otkrio da je gen za plavu kosu recesivan, pa je zato praktično nemoguće da mu je svo troje legalne dece plavo.
Razzmatazz Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Nijedan gen Tywina Lannistera ne može biti recesivan.
Verterdegete Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Nisam ga ni prepoznao na Razzovoj slicici. Ajoj, jes propo... :(
Recommended Posts