Weenie Pooh Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ma to srpski tabloid prenosi šta je engleski tabloid napisao, pa još nagađa o kojoj se glumici radi. Ja bih se pre kladio da je Lena Headey (Cersei) u pitanju, žena u godinama iza koje već stoji neka karijera. Mala Emilia Clarke je početnica, tako da će i da se skida i da dubi na glavi ako treba...
Indy Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Realno, cak ni neprekidno i frontalno gola Emilia ne moze vise da spase ovaj raspad za koji je i Blejkova sedmorka 1 ostvarenje u TV umetnosti.I mean, what the fuck? Odbijen na audiciji za Divlje Jagode, dospeo u GoT. Jedino moze da ih spase ako nastave u ovom pravcu i postanu dobra auto-parodija.
Weenie Pooh Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Evo kako je taj Legolas izgledao u knjizi, možda ti se ovako više svidi:
MayDay Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Baš bezveze što ga nisu zaplaveli. Ko da je to problem. Sent from my iPhone using Tapatalk
Razzmatazz Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 I zlatan zub bre, onako baš u stilu sakupljača perja.
Indy Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Ovaj glumac ima toliko 21.vekovnu facu, da se nisam zacudio kad sam procitao da je u stvari 1 engleski reper koji pokusava da glumi ovde. U stvari, jeste me zacudilo da je reper, stvarno izgleda kao ex-clan Van Halen-a.
MayDay Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 A možda stvaran čovek sa tako plavom kosom ne može da bude jebozovan ko Daario.Sent from my iPhone using Tapatalk
Razzmatazz Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 A možda stvaran čovek sa tako plavom kosom ne može da bude jebozovan ko Daario.Pa sad, s obzirom da se radi o tvom đuvegiji, to je tvoj problem.
MayDay Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Pa ja sam ga doživela dok sam čitala, ali možda ne može na video traci da se odrazi tako neki stvaran čovek.
Weenie Pooh Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 (edited) Jebozovan za četrnaestogodišnje klinke koje drmaju razni mesijanski kompleksi? Pa nije da nije, znaju ljudi svoju publiku. A ti™ ćeš da odglumiš, za to si™ i plaćena.Za farbanje kose i brade što su izostavili, to je samo po sebi najmanji problem, ali mogli su baš to da uguraju da bar nečim malo oneobiče te ljude od preko mora, da se vidi da nije Westeros u pitanju - kad već bojom kože ne mogu odnosno neće. Edited May 25, 2013 by Weenie Pooh
MayDay Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Hahah, pa Vini! Ni ja ne komentarišem to kako nekom muškarcu može da bude jebozovna ovakva ili onakva žena. A ti već sve pokategorisao kakav muškarac se svidja kakvoj devojčici. :D
Weenie Pooh Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Čekaj, o čemu sad pričamo, da li su serijski Daario i njegova perika birani po vernosti knjizi ili po tome šta devojčice vole?!I nisam ja sve to lepo pokategorisao nego HBO market research ljudi.
Amelija Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 i meni skroz glupo što nema plavu kosua ni jaqen nije imao pola belu pola crvenu:(
MayDay Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Ne znam ja, Vini. Meni je Ljubica jedan od najjebozovnijih na svetu, a nemam 14 god. Ovo drugo imam.Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts