Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Pa da, uzbudljivo je vrlo...a onda pred kraj neko klanje i to je kao knjiga / serija...

Posted

Još nisu izbacili 720p web-dl verziju:angry:Послато са RACERII користећи Тапаток 2

Posted
Što, šta će se desiti tada?

:evil:

Kad sam ja to čitala ihaahaj, sva četiri dela pre šest godina. Što ti ne uzmeš knjige i kreneš sa čitanjem, mnogo su bolje od serije. Pogledala sam poslednju epizodu i uopšte se ne sećam da se u knjizi Brijena borila sa medvedom. :cry:Uf, jako odstupaju od knjiga. Za jednu godinu 10, 11 epizoda ima jedna sezona, ja ne znam kada oni misle da završe sa serijom, trebalo bi da se snima mnogo više i brže i da se dosledno isprate dešavanja u knjigama.
Posted

borila se, sa drvenim macem, u harendvoru, tako nesto. a posle je pojela medveda.ja se bas mucim sa serijom. prva sezona jos bila najbolja.

Posted

Muče se sa serijom svi koji su čitali knjige. :wicked:

Posted

Serpentino, mi sto smo citali knjige pisemo na vip topiku. Ovaj je samo za one sto se jos nisu udostojili toga. ^_^

Posted

ову епизоду је иначе мартин написао

Posted
Serpentino, mi sto smo citali knjige pisemo na vip topiku. Ovaj je samo za one sto se jos nisu udostojili toga. ^_^
Uf, Calavera, ovo ti baš nije trebalo :(
Posted

ako je bedevija ubila medjeda napustam gledanje serije :fantom:

Posted
ову епизоду је иначе мартин написао
Ne čudi me. Štaviše, objašnjava dosta toga :yawn2:
Posted

Da li sam ja poslednji na svetu shvatio da Orela (divljaka koji vidi kroz oči orla) glumi Gareth iz britanskog Ofisa?! f0uxlurl1ej2ugefl8l5.jpegAssistant (to the) regional manager...1736-DSC00252.JPG

Posted
Da li sam ja poslednji na svetu shvatio...?
Da.