May 13, 201311 yr Pa da, uzbudljivo je vrlo...a onda pred kraj neko klanje i to je kao knjiga / serija...
May 13, 201311 yr Što, šta će se desiti tada? Kad sam ja to čitala ihaahaj, sva četiri dela pre šest godina. Što ti ne uzmeš knjige i kreneš sa čitanjem, mnogo su bolje od serije. Pogledala sam poslednju epizodu i uopšte se ne sećam da se u knjizi Brijena borila sa medvedom. Uf, jako odstupaju od knjiga. Za jednu godinu 10, 11 epizoda ima jedna sezona, ja ne znam kada oni misle da završe sa serijom, trebalo bi da se snima mnogo više i brže i da se dosledno isprate dešavanja u knjigama.
May 13, 201311 yr borila se, sa drvenim macem, u harendvoru, tako nesto. a posle je pojela medveda.ja se bas mucim sa serijom. prva sezona jos bila najbolja.
May 13, 201311 yr Serpentino, mi sto smo citali knjige pisemo na vip topiku. Ovaj je samo za one sto se jos nisu udostojili toga. ^_^
May 13, 201311 yr Serpentino, mi sto smo citali knjige pisemo na vip topiku. Ovaj je samo za one sto se jos nisu udostojili toga. ^_^Uf, Calavera, ovo ti baš nije trebalo :(
May 17, 201311 yr Da li sam ja poslednji na svetu shvatio da Orela (divljaka koji vidi kroz oči orla) glumi Gareth iz britanskog Ofisa?! Assistant (to the) regional manager...