Filipenko Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Pa da, uzbudljivo je vrlo...a onda pred kraj neko klanje i to je kao knjiga / serija...
El Guapo Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Još nisu izbacili 720p web-dl verziju:angry:Послато са RACERII користећи Тапаток 2
Serpentina Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Što, šta će se desiti tada? Kad sam ja to čitala ihaahaj, sva četiri dela pre šest godina. Što ti ne uzmeš knjige i kreneš sa čitanjem, mnogo su bolje od serije. Pogledala sam poslednju epizodu i uopšte se ne sećam da se u knjizi Brijena borila sa medvedom. Uf, jako odstupaju od knjiga. Za jednu godinu 10, 11 epizoda ima jedna sezona, ja ne znam kada oni misle da završe sa serijom, trebalo bi da se snima mnogo više i brže i da se dosledno isprate dešavanja u knjigama.
Mr.Mxyzptlk Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 borila se, sa drvenim macem, u harendvoru, tako nesto. a posle je pojela medveda.ja se bas mucim sa serijom. prva sezona jos bila najbolja.
Calavera Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Serpentino, mi sto smo citali knjige pisemo na vip topiku. Ovaj je samo za one sto se jos nisu udostojili toga. ^_^
Weenie Pooh Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Serpentino, mi sto smo citali knjige pisemo na vip topiku. Ovaj je samo za one sto se jos nisu udostojili toga. ^_^Uf, Calavera, ovo ti baš nije trebalo :(
ToniAdams Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ako je bedevija ubila medjeda napustam gledanje serije
Filipenko Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 ову епизоду је иначе мартин написаоNe čudi me. Štaviše, objašnjava dosta toga
Weenie Pooh Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Da li sam ja poslednji na svetu shvatio da Orela (divljaka koji vidi kroz oči orla) glumi Gareth iz britanskog Ofisa?! Assistant (to the) regional manager...
Recommended Posts