May 12, 201311 yr Ma stariji Bolton iz knjige je vecito visio u krevetu sa svojim druzbenicama pijavicama i pricao tako tiho da su ga samo u apsolutnoj tisini mogli cuti. Uz to je imao blede oci bez duse i kameno lice. Ja sam ga zamisljao mnogo jezivijim al mozda je to tesko postici bem li ga.
May 12, 201311 yr Roose iz serije je izrazito privlacan covek.^^^ Eva Braun Edited May 12, 201311 yr by Razzmatazz
May 12, 201311 yr Prva sezona je najbolja. U trećoj se za sada ništa zanimljivo ne događa, a već je emotivano više od polovine epizoda. Nije još puno ostalo do kraja ne znam koliko još ima možda 4? Volim scene sa Sersi, Stanisom i mladim umobolnikom Džofrijem Pošto sam čitala knjige Oluja mačeva je dosadnija knjiga od ostalih, kada krenu da snimaju po Gozbi za vrane biće mnogo zanimljivije.
May 12, 201311 yr @Toni: Jeste, od svega je najbolje kako se boje slažu sa avatarom Prosto emotuju onako nešto svašta. Edited May 12, 201311 yr by Weenie Pooh
May 12, 201311 yr Nisam najbolje ispratio kraj poslednje ep, šta je sa Sansom i kepecom?Послато са RACERII користећи Тапаток 2
May 12, 201311 yr Oluja mačeva je dosadnija knjiga od ostalih, kada krenu da snimaju po Gozbi za vrane biće mnogo zanimljivije. Što, šta će se desiti tada?