April 18, 201312 yr Ovo jeste tip serije koji je lakse gledati odjednom zbog gomile likova koje treba popamtiti, Zica je isto bila takva. Ako nemas 1 nagon™ da odgledas novu epizodu cim se pojavi, bolje se stekaj do kraja sezone.
April 18, 201312 yr Biće tek zanimljivo u ovoj sezoni, a i u sledećoj, po meni je inače treća knjiga dosad najuzbudljivija.Čisto da znaš ako ti opet bude dosadno ;-)meni je treca na pocetku bila jako dosadna (recimo prvih 40%), bio sam na granici da odustanem ali posle se srecom popravila
April 18, 201312 yr +1S03E03 je IMO značajan napredak, prve dve epizode su potrošili na prisećanja i ekspoziciju, a sad se izgleda stvari dešavaju. Ako ti bude dosadno i posle treće (Takanohana), onda ništa.
April 18, 201312 yr nisam mislio dosadno u bukvalnom smislu, al razvuceno i sporo, tako da odgledacu sigurno..najverovatnije kad se skupi svih 12 :)
April 19, 201312 yr :DSpominjao je to neko pre par stranica ali uvijeno, naravno (tipa "postoji nešto na ovom topiku što je svakako spojler ali nećemo sad o tome").No sada znate sve ;-)
April 19, 201312 yr Bata je to majstorski izveo, kao i obicno.U kojoj knjizi ce ovi zmajevi konacno da porastu, jer cenim da mi dotle nista nece biti narocito zanimljivo?
April 19, 201312 yr Da porastu u kom smislu? ;)Skroz naskroz do pune veličine, ili dovoljno za neku akcijicu?