Razzmatazz Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 U ime porodice Lannister, samo da ostavim zanimljiv link.
Weenie Pooh Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Fan-made dodatak na prvu sezonu - san koji Ned Stark sanja dok se oporavlja od loma noge. Tekst je iz knjige, čita ga Roy Dotrice, Stark se priseća kraja Robertove pobune (posle pobede, i pada King's Landinga) kad je tražio sestru negde na jugu. Rhaegar je ostavio tri Kingsguarda da je čuvaju kad je otišao da se sretne sa Robertom (gde je i poginuo). http://www.youtube.com/watch?v=v9Mp8MzAjAY
Calavera Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=6lz3lAd2nGQedit: zaboravih, ako jos niste skinuli novu epizodu trazite PROPER verziju. Ove druge imaju izvesnih tehnickih problema, ne mogu bas da kazem sta je bez spojlera, ali desava se na samom kraju. Edited April 15, 2013 by Calavera
MILF HUNTER Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Mejdej, jel ti se i dalje dopada jednoruki Džejmi?
Filipenko Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Vau, ali tipična GoT navlakuša, toliko akciono-military-style pozerstva, da bismo onda imali 50 i kusur minuta visprenih međusobno nezavisnih dijaloških celina koje će kontemplacijom mudre glave steći poentu u kulminaciji negde u leto 2023.
Weenie Pooh Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Nisam imao praktično nijednu zamerku na ovu epizodu (na VIP topiku), ali sad čitam neki review pa mi pada na pamet jedna stvar: Ona harpija u Astaporu je komično predimenzionirana. Stoji nasađena na vrhu neke kule, a viša je od nje duplo - ima brat bratu 30 metara (ako je suditi po ljudima u istom kadru), i još veći raspon krila. Nema šanse da bi temelj izdržao toliku težinu, osim ako je napravljena od stiropora i aluminijumske folije...Eto, da ne bude da nisam prikenjao baš ništa.
Fins fleet Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) Ne stizem mnogo da citam i pisem ovde, ali bih ipak da izjavim za topic da je Kalisi odlicna. Mnogo ubedljivija i to bas kad je trebalo. Edited April 15, 2013 by Fins fleet
Fins fleet Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 bas zato sto nije spektakl, toj saci jada od borbi treba da se da posebna paznja jer treba da imaju tezinu koju ima i sama dramaZasto, o zasto? Ja sam mislio da to pricaju samo ljudi koji nisu citali knjige, ali evo djavola.
Timmi Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 edit: zaboravih, ako jos niste skinuli novu epizodu trazite PROPER verziju. Ove druge imaju izvesnih tehnickih problema, ne mogu bas da kazem sta je bez spojlera, ali desava se na samom kraju.ih, sad tek procitah kad sam gledao verziju s muzikom na kraju.
Calavera Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Mda, ta muzika inace jeste u epizodi, ali treba da krene tek u end creditsima. Meni zao sto nije bila ova verzija:http://www.youtube.com/watch?v=CwNkLjMCYHkMada su i The Hold Steady odradili dobar posao.
Recommended Posts