Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)
Ne da tvrdim da ovo treba baš svakom da se dopadne, ali čisto iz radoznalosti - daj mi primer knjige koja te jeste oduševila.
prva stvar koja mi pada na pamet, recimo remains of the dayoduševila me i edible woman od margaret atwood, i god of small things od arundati roji čitav uelbek (edit: okej, ne baš čitav, al posle mogućnosti ostrva sam ostala prosto zadivljena)poslednje što me baš oduševilo su tišmin ženarnik i upotreba čoveka Edited by funk soul sister
Posted
nek mi kaze neko za divove.
bump!
Posted

Ima i u knjizi divova, nisu bitni al su zato mnogo jaki. Uživajte!

Posted

jes!inace, zamalo sam preko nosa spuco jednog klinca.isti kurcevi dzofri. malo je falilo.al isti potpuno, i jos se dernja.

Posted
prva stvar koja mi pada na pamet, recimo remains of the dayoduševila me i edible woman od margaret atwood, i god of small things od arundati roji čitav uelbek (edit: okej, ne baš čitav, al posle mogućnosti ostrva sam ostala prosto zadivljena)poslednje što me baš oduševilo su tišmin ženarnik i upotreba čoveka
OK, čisto da ustanovim sistem vrednosti kao Amazon - "Users who bought this item also bought...". Pa kad dođe do Gestapo-like ispitivanja sa lampom, da sve bude jasno. "Voliš Išigura, a? Vodite ga!".
Posted (edited)

@ tonigenetika omen est :lol:@oni koji su procitali knjiguima li ova (druga) epizoda smisla, posto se apsolutno nista bitno nije desilo, a sto ne moze stati u 10min.Poslato... ili nije... using tapatok

Edited by Dark Wader
Posted

Nema smisla, potpuno se slažem. Sve sami isprazni razgovori i obnavljanje gradiva... Ketlin Stark ne voli Džona Snežnog, jeste li znali? Littlefinger ne važi za osobu od poverenja, verovali ili ne! Džejmi Lanister je autodestruktivni govnar, iznenađenje! Ekskluzivno: Sem Tarli je i dalje debeo!

Posted

Vrana i dalje ima tri oka!Ozbiljno, svaka sezona pocinje ovako pa se kasnije zahuktava.

Posted
Vrana i dalje ima tri oka!Ozbiljno, svaka sezona pocinje ovako pa se kasnije zahuktava.
:lol:
Posted
:rolf::Hail:
Posted

Pa ok, ali je ova epizoda ipak bila zanimljivija od prve! Napreduje se :P

Posted

Samo da obelodanim da bataljujem GoT, u svakom smislu... Nije to za mene. (Mada necu sad bas k'o Filipenko o Djovaku da pokrenem anti-GoT temu).

Posted

Nisam još pogledala, večeras ću sa drugarima.Ali evo na šta moj drug Kim Philby želi da ukaže:

Srdjan Dragojevic na FB:The Game of Thrones je remek-delo ali i dalje mislim da je BLADE ITSELF sa pratecim knjigama, bolja literatura....A kakva bi tek serija to bila...