belch Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) Ne da tvrdim da ovo treba baš svakom da se dopadne, ali čisto iz radoznalosti - daj mi primer knjige koja te jeste oduševila.prva stvar koja mi pada na pamet, recimo remains of the dayoduševila me i edible woman od margaret atwood, i god of small things od arundati roji čitav uelbek (edit: okej, ne baš čitav, al posle mogućnosti ostrva sam ostala prosto zadivljena)poslednje što me baš oduševilo su tišmin ženarnik i upotreba čoveka Edited April 7, 2013 by funk soul sister
Weenie Pooh Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ima i u knjizi divova, nisu bitni al su zato mnogo jaki. Uživajte!
ToniAdams Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 jes!inace, zamalo sam preko nosa spuco jednog klinca.isti kurcevi dzofri. malo je falilo.al isti potpuno, i jos se dernja.
Razzmatazz Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 prva stvar koja mi pada na pamet, recimo remains of the dayoduševila me i edible woman od margaret atwood, i god of small things od arundati roji čitav uelbek (edit: okej, ne baš čitav, al posle mogućnosti ostrva sam ostala prosto zadivljena)poslednje što me baš oduševilo su tišmin ženarnik i upotreba čovekaOK, čisto da ustanovim sistem vrednosti kao Amazon - "Users who bought this item also bought...". Pa kad dođe do Gestapo-like ispitivanja sa lampom, da sve bude jasno. "Voliš Išigura, a? Vodite ga!".
Dark Wader Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) @ tonigenetika omen est @oni koji su procitali knjiguima li ova (druga) epizoda smisla, posto se apsolutno nista bitno nije desilo, a sto ne moze stati u 10min.Poslato... ili nije... using tapatok Edited April 8, 2013 by Dark Wader
Weenie Pooh Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nema smisla, potpuno se slažem. Sve sami isprazni razgovori i obnavljanje gradiva... Ketlin Stark ne voli Džona Snežnog, jeste li znali? Littlefinger ne važi za osobu od poverenja, verovali ili ne! Džejmi Lanister je autodestruktivni govnar, iznenađenje! Ekskluzivno: Sem Tarli je i dalje debeo!
Calavera Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Vrana i dalje ima tri oka!Ozbiljno, svaka sezona pocinje ovako pa se kasnije zahuktava.
Filipenko Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Vrana i dalje ima tri oka!Ozbiljno, svaka sezona pocinje ovako pa se kasnije zahuktava.
Timmi Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Vrana i dalje ima tri oka!Ozbiljno, svaka sezona pocinje ovako pa se kasnije zahuktava.
Sludge Factory Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Pa ok, ali je ova epizoda ipak bila zanimljivija od prve! Napreduje se :P
Indy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Samo da obelodanim da bataljujem GoT, u svakom smislu... Nije to za mene. (Mada necu sad bas k'o Filipenko o Djovaku da pokrenem anti-GoT temu).
MayDay Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Nisam još pogledala, večeras ću sa drugarima.Ali evo na šta moj drug Kim Philby želi da ukaže: Srdjan Dragojevic na FB:The Game of Thrones je remek-delo ali i dalje mislim da je BLADE ITSELF sa pratecim knjigama, bolja literatura....A kakva bi tek serija to bila...
Recommended Posts