MayDay Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Roose bi rekao: I want to feel your little leech on my flesh. Tiho, naravno.
Weenie Pooh Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Misliš da ne bi rekao "Jaime Lannister sends his regards"?
MayDay Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 :D Ćuti.Lord Tajvin bi rekao: It would serve me a great pleasure to take you to my home to show you the Rock.
Weenie Pooh Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Tywin bi te terao da nosiš zlatne kajle oko vrata, a onda otišao u WC kad postane najzanimljivije :P
nerevar Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 pozdravio ga izvesni bard narodne muzike zvani saban
Calavera Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Viewer's Guide za trecu sezonuKoristan sajt kao i obicno, ubacivace nove likove kako se pojave u seriji.
Weenie Pooh Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Za elitiste među nama. Ako takvih uopšte ima, ne znam -_-http://www.youtube.com/watch?v=1CLCOvZOh1o
Ravanelli Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ovaj jrr martin je papan. kao lanister je dao sinu da bude ruka i još zna da je spasio kraljevstvo od opsade, a ne da mu da upravlja zamkom i onda ga još ispušta kao nikada u životu. nauče se logici majmuneu proseku mi dođe da 3 puta prekinem svaku epizodu. neobjašnjivo mi je kako nastavljam gledati
porucnik vasic Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 ovaj jrr martin je papan. kao lanister je dao sinu da bude ruka i još zna da je spasio kraljevstvo od opsade, a ne da mu da upravlja zamkom i onda ga još ispušta kao nikada u životu. nauče se logici majmuneu proseku mi dođe da 3 puta prekinem svaku epizodu. neobjašnjivo mi je kako nastavljam gledatiЦар!Za elitiste među nama. Ako takvih uopšte ima, ne znam -_-http://www.youtube.com/watch?v=1CLCOvZOh1o :ziga:
Razzmatazz Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 ovaj jrr martin je papan. kao lanister je dao sinu da bude ruka i još zna da je spasio kraljevstvo od opsade, a ne da mu da upravlja zamkom i onda ga još ispušta kao nikada u životu. nauče se logici majmuneu proseku mi dođe da 3 puta prekinem svaku epizodu. neobjašnjivo mi je kako nastavljam gledatiMatori Lannister zna da je ON, a ne sin mu spasio grad od opsade, jer da nije došao, grad bi pao.Ćale od Tajvina je bio mek i naivan, svi su mu se smejali iza leđa, uzimali zlato koje nisu vraćali i reputacija kuće je bila na najnižem nivou. Matori je čak uzeo bio ljubavnicu, koja je nosila odeću i nakit njegove bivše žene. Odatle i Tajvinova mržnja prema Tirionovom kurvanju. Kad je matori skiknuo, Tajvin je preuzeo kuću, isterao ćaletovu ljubavnicu na ulicu skroz golu, a dve vazalske kuće koje su se uzjogunile sravnio sa zemljom (bukvalno je pobio sve i njihove zamkove rasturio da ne ostane kamen na kamenu). Tajvin krivi Tiriona da mu je ubio ženu pošto je umrla na porođaju (kažu da je umeo ponekad i da se nasmeje dok je ona bila živa), kao kepec predstavlja razlog za sprdnju i podsmeh porodičnom imenu što Tajvin ne može da podnese, a i prekršio je direktno naređenje da ne vodi Shae sa sobom u King's Landing kad mu je već pružio šansu.Tirion nije tražio da "upravlja zamkom", da bude kastelan iliti majordomo, nego je tražio da bude i zvanično proglašen njegovim naslednikom. Da sedne na tron u njihovom porodičnom zamku i da bude glava kuće nakon Tajvina. A ovaj to zbog gorenavedenog animoziteta neće da uradi, sve dok je Džejmi živ i postoji šansa on zauzme to mesto.Nije loša Martinova logika, nego serija ne može odnosno ne stiže da ekranizuje daleko kompleksnije odnose i strane svih likova.
Razzmatazz Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Za elitiste među nama. Ako takvih uopšte ima, ne znam -_-http://www.youtube.com/watch?v=1CLCOvZOh1o GET A FUCKING LIBRARY CARD!! Or Kindle.Mada je možda i najviše skeri to što me tip sve vreme spota podsećao na Assuecka.
Calavera Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Nije loša Martinova logika, nego serija ne može odnosno ne stiže da ekranizuje daleko kompleksnije odnose i strane svih likova.Ne moras odmah skakati cim neko pomene Martina, i serija daje sasvim dovoljno razloga za njihov animozitet. Ona Tyrionova prica u prvoj sezoni sa kurvom koju je ozenio, plus Tywinov monolog u poslednjoj epizodi.
Weenie Pooh Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 GET A FUCKING LIBRARY CARD!! Or Kindle. Ipak je najbolja lajna "Battleship the Movie? D9, I sunk your battleship, movie over, fuck off!" :D
Razzmatazz Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ne moras odmah skakati cim neko pomene Martina, i serija daje sasvim dovoljno razloga za njihov animozitet. Ona Tyrionova prica u prvoj sezoni sa kurvom koju je ozenio, plus Tywinov monolog u poslednjoj epizodi.Pa sudeći po Ravanelijevoj reakciji, njemu to nije bilo tako jasno i očigledno. Ne skačem, samo pomažem čoveku da skapira.
Recommended Posts