nerevar Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 http://hbowatch.com/peter-dinklage-april-season-four/
Calavera Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Dobar je Warwick, on ce uneti tu neku emociju koja je tako falila Dinkovom™ nastupu.
nerevar Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 dobar je leprikon, ali trazi milju po epizodi, tako da ce biti jos vise zbudzivanja nego dosad, manje zmajceka i ostalih cudesa..zato se meni place, ako znate nekog jeftinog patuljka da glumi dajte ga ovamo brzo. ocu bre efekte!
nbg4ever Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Jbga, ja sam verovao dok nisam procitao da ce montirati Vorvikovo lice na stara Blu rej izdanja. But, then again, ja sam poverovao i da je Tole dao ostavku, a i mirisao sam monitor zbog Gugla
MILF HUNTER Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 samo da kazem i ovde. nema potrebe da opterecujete svoje racunare daunloadovanjem epizoda pored zivog i zdravog sajta cuevana.tv na kome su sve spizode u hd i sve funkcionise besprekorno. :Dstreaming umesto full HD-a na tv-u? nemoj me zajebavati :D
nbg4ever Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Kako nemamo? Ja sam onaj debeli sa zida, al sam stavio masku, da me ne poznate. Sramota me sto sam zajebo stvar
Sludge Factory Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ok epizoda, ali sta znam, valjda je uvod pa je malo... 'nako! Voleo bih da znam kako je Baristen Selmi pronasao MauDau, jer je nekako prelako i prebrzo i preiznenadno™ uleteo u pricu. Ima li toga u knjigama (samo samo prvu procitao)? Mada bi to mozda zahtevalo duza mrsomudjenja, pa su isekli zbog vremena.:P
Amelija Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ima li toga u knjigama (samo samo prvu procitao)? Mada bi to mozda zahtevalo duza mrsomudjenja, pa su isekli zbog vremena.Ima. Da, to je u pitanju :)
Weenie Pooh Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Biće valjda objašnjeno, nije je on sam pronašao nego ga je onaj njen sponzor iz prve sezone regrutovao i poslao...
Mr.Mxyzptlk Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 dobra prva epizoda gejmotrona. neka svaka bude ovakva.
Recommended Posts