Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Dobar je Warwick, on ce uneti tu neku emociju koja je tako falila Dinkovom™ nastupu.

Posted

dobar je leprikon, ali trazi milju po epizodi, tako da ce biti jos vise zbudzivanja nego dosad, manje zmajceka i ostalih cudesa..zato se meni place, ako znate nekog jeftinog patuljka da glumi dajte ga ovamo brzo. :cry: ocu bre efekte!

Posted

Jedno 5.8 sekundi sam vam poverovao. Zlikovci.

Posted

Jbga, ja sam verovao dok nisam procitao da ce montirati Vorvikovo lice na stara Blu rej izdanja. But, then again, ja sam poverovao i da je Tole dao ostavku, a i mirisao sam monitor zbog Gugla

Posted
samo da kazem i ovde. nema potrebe da opterecujete svoje racunare daunloadovanjem epizoda pored zivog i zdravog sajta cuevana.tv na kome su sve spizode u hd i sve funkcionise besprekorno. :D
streaming umesto full HD-a na tv-u? nemoj me zajebavati :D
Posted

zasto vas dvojica nemate GoT avatar?

Posted

Kako nemamo? Ja sam onaj debeli sa zida, al sam stavio masku, da me ne poznate. Sramota me sto sam zajebo stvar

Posted

Ok epizoda, ali sta znam, valjda je uvod pa je malo... 'nako! Voleo bih da znam kako je

Baristen Selmi pronasao MauDau, jer je nekako prelako i prebrzo i preiznenadno™ uleteo u pricu.

Ima li toga u knjigama (samo samo prvu procitao)? Mada bi to mozda zahtevalo duza mrsomudjenja, pa su isekli zbog vremena.:P

Posted
Ima li toga u knjigama (samo samo prvu procitao)? Mada bi to mozda zahtevalo duza mrsomudjenja, pa su isekli zbog vremena.
Ima. Da, to je u pitanju :)
Posted

Biće valjda objašnjeno, nije je on sam pronašao nego ga je onaj njen sponzor iz prve sezone regrutovao i poslao...

Posted

dobra prva epizoda gejmotrona. neka svaka bude ovakva.