Calavera Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Za jos manji broj forumasa koji imaju KDS ali ne placaju HBO, danas mozemo da gledamo prvu epizodu na Info kanalu u 20h.
nerevar Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ne izdrzah, skinuo sam i pogledao. Orijasi, Manceova ekipa i ona zadnja scena su mi stvarno odlicni, kao preslikano iz knjige. A lord Tywin, objasnio patuljku neke stvari
Moća Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Svestan si da samo deo forumasa moze da gleda taj tvoj IPTV?Svestan zato sam i napisao ko ima može da gleda nekome će koristiti.
Calavera Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ne izdrzah, skinuo sam i pogledao. Orijasi, Manceova ekipa i ona zadnja scena su mi stvarno odlicni, kao preslikano iz knjige.Za ovo imamo VIP topic, ne znaju ovi dobri ljudi sta su to knjige. :D
MayDay Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ali nerevar nije stigao do pete knjige, pa cemo tamo da mu pokvarimo. Moramo neki interim topik da uvedemo. :D
Indy Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Kad spominjete ta imena, ja uopste ne znam o kome pricate. (Najcesce). Tako da i ne mozete da mi mnogo spoil-ujete. Ne trudim se uopste da pamtim ta imena, osim ako su cool, kao Khal Drogo.
Amelija Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ali nerevar nije stigao do pete knjige, pa cemo tamo da mu pokvarimo. Moramo neki interim topik da uvedemo. :Dhm, a zar nije VIP topik bio do četvrte knjige, a za petu imamo onu na književnosti? (Đuskanje sa zmajevima)
Calavera Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Ptlm59OBuYwEvo, za sve likove koji nisu stigli da se upisu™ u prvu epizodu. :D
MayDay Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 e pa, dragi moj plavicasti daario, onda se moras pridrzavati pravila. :Don topic: sjajna epizoda! tirion je streptomicin za srsi lanister. tajvin apsolutno dominira, a dzon snou je presladak! :wub:mens rajder je po meni odlican, a i dzinovi takodje! inace, onaj njegov glavni komandant, tormund giantsbane je jedna blesa i jedva cekam da vidim sta ce jos da sere. my babies! @amelikao sto rece moja beba, u petoj knjizi se nista ni ne desava, tako da je potpuno endogeno to sto je niko ne pominje na vip topiku. :D
Weenie Pooh Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 samo da kazem i ovde. nema potrebe da opterecujete svoje racunare daunloadovanjem epizoda pored zivog i zdravog sajta cuevana.tv na kome su sve spizode u hd i sve funkcionise besprekorno. :DMda, meni taj tvoj cuevana.tv traži da isključim adblock da bi mi išta pustio. Hvala mu, ali neću...Ja nešto nisam oduševljen mojim Tormundom. Previše mi ozbiljno deluje, sve jasno izgovara i značajno naglašava... On treba da je više, onako, ruralniji divljak. Ako upropaste i njega kao i Hounda, ako ne bude pričao kako je oženio mečku itd., tačno ću sebe da krivim zbog izbora avatara
MayDay Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 (edited) i da isprica zasto je dzajantsbejb. :D Edited April 1, 2013 by MayDay
Amelija Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 (edited) @amelikao sto rece moja beba, u petoj knjizi se nista ni ne desava, tako da je potpuno endogeno to sto je niko ne pominje na vip topiku. :Da i to što kažeš :lol:btw odgledah vredno, nije loše, nije, mada imam par reklamacija, no ovde nije mesto pričati o tome ;-) Edited April 1, 2013 by Amelija
Recommended Posts