Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Za jos manji broj forumasa koji imaju KDS ali ne placaju HBO, danas mozemo da gledamo prvu epizodu na Info kanalu u 20h.

Ne izdrzah, skinuo sam i pogledao. Orijasi, Manceova ekipa i ona zadnja scena su mi stvarno odlicni, kao preslikano iz knjige. A lord Tywin, objasnio patuljku neke stvari :lol:

Svestan si da samo deo forumasa moze da gleda taj tvoj IPTV?
Svestan zato sam i napisao ko ima može da gleda nekome će koristiti.
Ne izdrzah, skinuo sam i pogledao. Orijasi, Manceova ekipa i ona zadnja scena su mi stvarno odlicni, kao preslikano iz knjige.
Za ovo imamo VIP topic, ne znaju ovi dobri ljudi sta su to knjige. :D

Ali nerevar nije stigao do pete knjige, pa cemo tamo da mu pokvarimo. Moramo neki interim topik da uvedemo. :D

eeeee, procitao sam i ja u medjuvremenu :kralj:

Kad spominjete ta imena, ja uopste ne znam o kome pricate. (Najcesce). Tako da i ne mozete da mi mnogo spoil-ujete. Ne trudim se uopste da pamtim ta imena, osim ako su cool, kao Khal Drogo.

Pf, u petoj knjizi se ionako ne desava nista. -_-

Ali nerevar nije stigao do pete knjige, pa cemo tamo da mu pokvarimo. Moramo neki interim topik da uvedemo. :D
hm, a zar nije VIP topik bio do četvrte knjige, a za petu imamo onu na književnosti? (Đuskanje sa zmajevima)

I to dvaput, za svaki slucaj...

e pa, dragi moj plavicasti daario, onda se moras pridrzavati pravila. :Don topic: sjajna epizoda! tirion je streptomicin za srsi lanister. tajvin apsolutno dominira, a dzon snou je presladak! :wub:mens rajder je po meni odlican, a i dzinovi takodje! inace, onaj njegov glavni komandant, tormund giantsbane je jedna blesa i jedva cekam da vidim sta ce jos da sere. my babies! :heart:@amelikao sto rece moja beba, u petoj knjizi se nista ni ne desava, tako da je potpuno endogeno to sto je niko ne pominje na vip topiku. :D

samo da kazem i ovde. nema potrebe da opterecujete svoje racunare daunloadovanjem epizoda pored zivog i zdravog sajta cuevana.tv na kome su sve spizode u hd i sve funkcionise besprekorno. :D
Mda, meni taj tvoj cuevana.tv traži da isključim adblock da bi mi išta pustio. Hvala mu, ali neću...Ja nešto nisam oduševljen mojim Tormundom. Previše mi ozbiljno deluje, sve jasno izgovara i značajno naglašava... On treba da je više, onako, ruralniji divljak. Ako upropaste i njega kao i Hounda, ako ne bude pričao kako je oženio mečku itd., tačno ću sebe da krivim zbog izbora avatara :mad:

i da isprica zasto je dzajantsbejb. :D

Edited by MayDay

@amelikao sto rece moja beba, u petoj knjizi se nista ni ne desava, tako da je potpuno endogeno to sto je niko ne pominje na vip topiku. :D
a i to što kažeš :lol:btw odgledah vredno, nije loše, nije, mada imam par reklamacija, no ovde nije mesto pričati o tome ;-)

Edited by Amelija