Weenie Pooh Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ja sam tako gledao Wire sa par godina zakašnjenja, i bilo mi odlično. Ali sumnjam da bih mogao neku koja trenutno emituje (a zanima me) da čekam da se nakupi...That said, ne znam da li ću biti u mogućstvu sad da gledam kad krene od nedelje. Samo kažem, ako me nema, da se ne zabrinete previše...
MayDay Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Kojote, ubiće me fini ljudi ujutro.Tvoje je zajebancija za zečeve. Moje je maratonska igrarija. Tu vois bien! :D
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) dobro, editovacu posle da nas ne bi pobanovali sto trolujemo temu, ali...sa ovim tvojim je problem sto erekcija prodje dok se ceka nova epizoda. nije to to, ovo moje je strast. Edited March 29, 2013 by kojot
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 dobro, gledacu prvu epizodu pa cu posle apstinirati :(
Fins fleet Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Ta prva epizoda bi mogla izaci nesto ranije. :s
MayDay Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 maki ne ide u skolu na uskrsnji ponedeljak! na got-ov ponedeljak! najvise se radujem da vidim tajvina lanistera ponovo.
Weenie Pooh Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Već si zaboravila sudbinu jadne male Rhaegarove dečice? Totalno si out of character Kneelers, the lotofya.
MayDay Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 kad rece regarova decica, opet mi ispalo iz mozga. je l se kaze klig'n ili kligejn za bracu clegane?
Weenie Pooh Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 U Pajvančićevom prevodu se kaže Braća Klegani :D I shit you not.(Klegejn)
Weenie Pooh Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Uf, ja se još nisam navikao na Tajvin. Od starta sam to čitao kao Tivin...
MayDay Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ma ne, Vini! Kako bi Tajvin sa svojim savršenim akcentom izgovorio prezime svog najokrutnijeg viteza? Meni se čini da sam ja u glavi čitala Kligejn, a da je Lord Tajvin rekao Klig'n u seriji. Ali nema veze..Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ne bi me iznenadilo, prvi hipster Westerosa čita imena kako on hoće... ali nisam čuo. Epizode gledam po jednom, ne seciram svaki detalj.A vidi mu dece, ljubi ih tata:
ants Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 jel ovo topik za one koji nisu čitali Martina, koliko sezona treba da bude? odlična serija, odgledala za nedelju dana ove dve
Recommended Posts