March 27, 201312 yr Igra mačaka: Likovi iz Game of Trones u mačjoj koži Joooojjj, so fluffy! Ser Džora najbolje pogodjen. I mala Tajrelova.Ma svi!
March 28, 201312 yr I Ameliju™ su pogodili :heart:EDIT. Sve su pogodili. Bas bi bila fora da treca sezona bude s mackama umesto glumcima, jedino sto bi falile boobies. Edited March 28, 201312 yr by Indy
March 28, 201312 yr dobre su mačkonje, što jes jes :)ali na kraju Drogo kao neka ezgotična čudna tačkasta
March 28, 201312 yr ozbiljno se bavim mislju da sve epizode skinem i odgledam u cugu, jer tako imam bolji dozivljaj, ali kako da se nateram kad vec sad postoji 1 jak neizdrz??
March 28, 201312 yr ozbiljno se bavim mislju da sve epizode skinem i odgledam u cugu, jer tako imam bolji dozivljaj, ali kako da se nateram kad vec sad postoji 1 jak neizdrz??obavezno to uradi. ja sam se tako zajebao, ne samo sa ovom serijom, i to mi se vise nece ponoviti.
March 28, 201312 yr a zašto biste to radili s ovom serijom ako ste čitali knjige?ja to radim sa Dexterom, kuvanjem sa Waltom, i tako još ponekima, ali ovo mi uopšte nije problem da gledam epizodu po epizodu
March 28, 201312 yr Svašta! Pa čar je u gledanju jednom nedeljno, iščekivanju, usidravanju nedelje oko nove epizode, a ne tako prostački sve odjednom.To ko da uzmeš najfiniju čokoladu da se oždereš ili Chateau Lafite da se naločeš na gajbi.
March 28, 201312 yr netacno, pravo uzivanje je kada odgledas 5 epizaoda odjednom, minimum, sve ostalo je sranje. odnosno, sve ostalo je televizijsko gledanje serija a to je meni smor.
March 29, 201312 yr Da, kad dodje vikend, pa se zatvoris...i odgledas 10 epizoda. Samo tesko to moze ako se kasnije navuces na seriju pa cekas godinu dana novu sezonu. Mislim, ko ce da doceka juni za 3. sezonu... Edited March 29, 201312 yr by katodik
March 29, 201312 yr Užas, to mogu da razumem jedino ako je stara sezona pa srljaš da bi uhvatio priključak.
March 29, 201312 yr To je ko da krešeš prostitutku, ja da ti kažem. :Da ovo tvoje je kao da te neko 30 sekundi pre orgazma posalje do frizidera da mu doneses pivo.