MayDay Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Igra mačaka: Likovi iz Game of Trones u mačjoj koži Joooojjj, so fluffy! Ser Džora najbolje pogodjen. I mala Tajrelova.Ma svi!
Weenie Pooh Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Džofri mačka ista moja, ne po boji/veličini ali po izrazu lica kad je probudim
Indy Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 (edited) I Ameliju™ su pogodili :heart:EDIT. Sve su pogodili. Bas bi bila fora da treca sezona bude s mackama umesto glumcima, jedino sto bi falile boobies. Edited March 28, 2013 by Indy
Amelija Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 dobre su mačkonje, što jes jes :)ali na kraju Drogo kao neka ezgotična čudna tačkasta
nerevar Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 ozbiljno se bavim mislju da sve epizode skinem i odgledam u cugu, jer tako imam bolji dozivljaj, ali kako da se nateram kad vec sad postoji 1 jak neizdrz??
Кристофер Лумумбо Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 ozbiljno se bavim mislju da sve epizode skinem i odgledam u cugu, jer tako imam bolji dozivljaj, ali kako da se nateram kad vec sad postoji 1 jak neizdrz??obavezno to uradi. ja sam se tako zajebao, ne samo sa ovom serijom, i to mi se vise nece ponoviti.
Amelija Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 a zašto biste to radili s ovom serijom ako ste čitali knjige?ja to radim sa Dexterom, kuvanjem sa Waltom, i tako još ponekima, ali ovo mi uopšte nije problem da gledam epizodu po epizodu
MayDay Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Svašta! Pa čar je u gledanju jednom nedeljno, iščekivanju, usidravanju nedelje oko nove epizode, a ne tako prostački sve odjednom.To ko da uzmeš najfiniju čokoladu da se oždereš ili Chateau Lafite da se naločeš na gajbi.
Кристофер Лумумбо Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 netacno, pravo uzivanje je kada odgledas 5 epizaoda odjednom, minimum, sve ostalo je sranje. odnosno, sve ostalo je televizijsko gledanje serija a to je meni smor.
MayDay Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 To je ko da krešeš prostitutku, ja da ti kažem. :D
katodik Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) Da, kad dodje vikend, pa se zatvoris...i odgledas 10 epizoda. Samo tesko to moze ako se kasnije navuces na seriju pa cekas godinu dana novu sezonu. Mislim, ko ce da doceka juni za 3. sezonu... Edited March 29, 2013 by katodik
MayDay Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Užas, to mogu da razumem jedino ako je stara sezona pa srljaš da bi uhvatio priključak.
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 To je ko da krešeš prostitutku, ja da ti kažem. :Da ovo tvoje je kao da te neko 30 sekundi pre orgazma posalje do frizidera da mu doneses pivo.
Recommended Posts