Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

na cuevana.tv ima sve! sajt je na spanskom, ali snaci ces se. sve ima u HD.

Ti da se vratiš učenju.Indy, kickass, uzimaš od eztv-ja i imaš sve na vreme u dobrom kvalitetu.

jedem french hot dog, citam internet i pomazem indiju. ucicu za 20 min.

Hvala 190px-Dany-heart.png

nema na cemu, blood of my blood. :)

Cini li mi se, ili nesto pustaju manje ovih tizera, trejlera i ostalih djavola nego prosle godine? Elem, nestrpljiv sam, a oni bas ne pomazu.

Ja ne znam da li da pogledam poslednjih par epizoda druge sezone. Sve mi se izmešalo šta su prikazali, a šta nisu iz knjige.

Cini li mi se, ili nesto pustaju manje ovih tizera, trejlera i ostalih djavola nego prosle godine? Elem, nestrpljiv sam, a oni bas ne pomazu.
Možda su svesni da je sezona sranje, pa da izegnu razočaranje mase?

Naravno da je sranje. Idu po knjigama i došli su do treće, zar ne?

Naravno da je sranje. Idu po knjigama i došli su do treće, zar ne?
+ ~ !

Da li neko zna za dobru GoT Win7 temu? (Ima na sve strane po netu, al' ne bih da pazarim nekog malwarea).

Ja obično skinem bilo šta. Ali, ali, postao si faaaan!!! :D

Ja obično skinem bilo šta. Ali, ali, postao si faaaan!!! :D
Citam ispred kompjutera, tako da sam do juce vrteo neke galaksije i svemire (uz Asimova i Dan Simmonsa), a sad mi svemiri bas nesto ne pasuju uz ove zmajove.Ne znam da li sam jos fan, u knjigama mi fale slike.

Skinuo sam i proverio neku vikitech temu, deluje ok, AV ne prijavljuje ništa, samo što menja i ikone i sve :thumbdown:mora da se lajkuje njihova strana da bi se skinula, ali se isto tako lako odlajkuje

Nemam FB. Naci cu vec nesto.