MayDay Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 na cuevana.tv ima sve! sajt je na spanskom, ali snaci ces se. sve ima u HD.
Razzmatazz Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ti da se vratiš učenju.Indy, kickass, uzimaš od eztv-ja i imaš sve na vreme u dobrom kvalitetu.
MayDay Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 jedem french hot dog, citam internet i pomazem indiju. ucicu za 20 min.
Pantelija jr Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Cini li mi se, ili nesto pustaju manje ovih tizera, trejlera i ostalih djavola nego prosle godine? Elem, nestrpljiv sam, a oni bas ne pomazu.
MayDay Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ja ne znam da li da pogledam poslednjih par epizoda druge sezone. Sve mi se izmešalo šta su prikazali, a šta nisu iz knjige.
Mil@n Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Cini li mi se, ili nesto pustaju manje ovih tizera, trejlera i ostalih djavola nego prosle godine? Elem, nestrpljiv sam, a oni bas ne pomazu.Možda su svesni da je sezona sranje, pa da izegnu razočaranje mase?
Filipenko Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Naravno da je sranje. Idu po knjigama i došli su do treće, zar ne?
Mil@n Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Naravno da je sranje. Idu po knjigama i došli su do treće, zar ne?+ ~ !
Indy Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Da li neko zna za dobru GoT Win7 temu? (Ima na sve strane po netu, al' ne bih da pazarim nekog malwarea).
MayDay Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ja obično skinem bilo šta. Ali, ali, postao si faaaan!!! :D
Indy Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ja obično skinem bilo šta. Ali, ali, postao si faaaan!!! :DCitam ispred kompjutera, tako da sam do juce vrteo neke galaksije i svemire (uz Asimova i Dan Simmonsa), a sad mi svemiri bas nesto ne pasuju uz ove zmajove.Ne znam da li sam jos fan, u knjigama mi fale slike.
Vapad Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Skinuo sam i proverio neku vikitech temu, deluje ok, AV ne prijavljuje ništa, samo što menja i ikone i sve :thumbdown:mora da se lajkuje njihova strana da bi se skinula, ali se isto tako lako odlajkuje
Recommended Posts