June 14, 201212 yr zla kraljica je zesce slati, uf, bakiona mala sto hrani svog gorilu mrkvama ima predivno dupencerobinja jos najbolja za roks.
June 14, 201212 yr e pa ne mozes tako da gledas, s tim porivima, nego lepo i odmereno.da da samo sve poetski i nezno.sastavio sam i pesmicu:di si kalisi kad na mome nisi
June 14, 201212 yr ovde je sve fin narod, kad ti kazem (osim tonija adams i bghosta, ali retko dolaze). tamo na chit chatu se svinjski ponasamo.
June 14, 201212 yr ovde je sve fin narod, kad ti kazem (osim tonija adams i bghosta, ali retko dolaze). tamo na chit chatu se svinjski ponasamo.nego kako su podeljene uloge na tripl piju, meni je Toni za Kepeca a BGost onaj Crni u Sibiru?
June 14, 201212 yr lynn je kraljica srsi, razz je ser dzejmi. toni adams je ser gregor kligejn, a vini pu njegov brat sandor kligejn.kalavera je nekad bio karketi, a sad je jedan drugi lik iz druge sezone sto jos nisi video.fank soul sister je silvio forel, a beti je bila ned stark. moca je lord tirion lanister. gandalf je jedan od vaznijih others.oksi je bio bronn, a amelija lejdi arja stark. fins flit je bio GRRM licno. mraki je jedno vreme bio ser dzora mormont, a kim filbi vrana sa troje ociju..ja sam bila daneris targarien, a rodzer moj kretenski brat. :Dniko nije hteo da bude dzon snou. :( Edited June 14, 201212 yr by MayDay