Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

zla kraljica je zesce slati, uf, bakiona mala sto hrani svog gorilu mrkvama ima predivno dupencerobinja jos najbolja za roks.

Posted

e pa ne mozes tako da gledas, s tim porivima, nego lepo i odmereno.

Posted
e pa ne mozes tako da gledas, s tim porivima, nego lepo i odmereno.
da da samo sve poetski i nezno.sastavio sam i pesmicu:di si kalisi kad na mome nisi
Posted

ovde je sve fin narod, kad ti kazem (osim tonija adams i bghosta, ali retko dolaze). tamo na chit chatu se svinjski ponasamo.

Posted
ovde je sve fin narod, kad ti kazem (osim tonija adams i bghosta, ali retko dolaze). tamo na chit chatu se svinjski ponasamo.
nego kako su podeljene uloge na tripl piju, meni je Toni za Kepeca a BGost onaj Crni u Sibiru?
Posted (edited)

lynn je kraljica srsi, razz je ser dzejmi. toni adams je ser gregor kligejn, a vini pu njegov brat sandor kligejn.kalavera je nekad bio karketi, a sad je jedan drugi lik iz druge sezone sto jos nisi video.fank soul sister je silvio forel, a beti je bila ned stark. moca je lord tirion lanister. gandalf je jedan od vaznijih others.oksi je bio bronn, a amelija lejdi arja stark. fins flit je bio GRRM licno. mraki je jedno vreme bio ser dzora mormont, a kim filbi vrana sa troje ociju..ja sam bila daneris targarien, a rodzer moj kretenski brat. :Dniko nije hteo da bude dzon snou. :(

Edited by MayDay
Posted

Koji si ti streber kad si zapamtila koje smo avatare turali :Hail:

Posted (edited)

Čekaj, batalili smo avatare? :blink:edit:mda

Edited by Oxymoron
Posted

well, no one ever said it's trivial to be me. cool.gif

Posted (edited)

sta je bio vasa?

Edited by 3opge
Posted

Onaj iz kikindske septičke jame.

Posted

Jel onaj klinja iz Batman Begins nas Dzofri?

Posted
Jel onaj klinja iz Batman Begins nas Dzofri?
Jeste.
Posted (edited)

I ja verujem novinama...

Edited by Moća