Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

I da su ovi u Orlovi rano lete imali Hodora umesto Nikolice s prikolicom, jebali bi drekavcu sve po spisku. Još ako bi se u okviru dramatizacije smuvali Hodor i Nikoletina Bursać, bio bi to prvi partizansko-fantazijski par. Nikoletina puca, a Hodor mu drži redenik. Skočili bi Branko i Martin kao sinhronizovan par.

je l to imamo novu igricu "kako bi se zavrsilo neko delo da je imalo hodora" ? hodor ne bi dao terminatoru da se istopi i takodje bi poleteo sa viktorom laslom, a ilsa bi ostala sa rikom.

Hodor bi pojeo Tonija Soprana i nezadovoljnicima dao konkretan kraj serije.

je l to imamo novu igricu "kako bi se zavrsilo neko delo da je imalo hodora" ?
Samo bi se igrala nešto. Bolje priznaj koju od ove dve majice si kupila?wi5wmx.jpg ili 9hsyl5.png

Hodor bi nastavio da pritiska dugme umesto Desmonda, i obezbedio lubi još 16 sezona Losta <_<

20120613.gif

mmm, sesnaest sezona losta, mmm.nego, sto mi niko ne odgovori, gde je bronn?(a mama stark je jednako smorna kao mama nejtana u misfitsima. mozda je predodredjena, mucena, za takve uloge.)

Tu je negde Bronn, dobio je nekakvu nagradu za uspešno dobijen rat, titulu i posed i tako to, pa ga zato Tyrion ne zanima previše.

kao fol jedna od glavudzi natakarena na spajk pored septe mordejn i neda starka lici na dzordza busa i scene moraju da se brisu.http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/9331933/Game-of-Thrones-apologises-for-George-W-Bushs-head-on-a-spike.html#

jbt, bukvalno se samo sekund vidi, nikad ne bi primetio

Vic je da to je glavurda Đorđija Buša, doduše, voštana

kao fol jedna od glavudzi natakarena na spajk pored septe mordejn i neda starka lici na dzordza busa i scene moraju da se brisu.http://www.telegraph...n-a-spike.html#
Ti bi trebalo više da radiš.
Vic je da to je glavurda Đorđija Buša, doduše, voštana
Nije vic, nego realnost - tu mu je i mesto. Rekoh ja da je prva sezona verno urađena.

Izvinjenje je valjda zbog komentara na DVD-u kad su autori rekli da je to glava W. Zvuči mi kao da pokušavaju sami da malo naprave frku, niko nije primetio da glava liči na predsednika i žalio se, sami rekli - sami se izvinili <_<

Ti bi trebalo više da radiš.
hehe.. :D

poceo da gledam Igru Tronja, podseca na Black Adder samo nije smesno.