June 12, 201212 yr I da su ovi u Orlovi rano lete imali Hodora umesto Nikolice s prikolicom, jebali bi drekavcu sve po spisku. Još ako bi se u okviru dramatizacije smuvali Hodor i Nikoletina Bursać, bio bi to prvi partizansko-fantazijski par. Nikoletina puca, a Hodor mu drži redenik. Skočili bi Branko i Martin kao sinhronizovan par.
June 12, 201212 yr je l to imamo novu igricu "kako bi se zavrsilo neko delo da je imalo hodora" ? hodor ne bi dao terminatoru da se istopi i takodje bi poleteo sa viktorom laslom, a ilsa bi ostala sa rikom.
June 13, 201212 yr je l to imamo novu igricu "kako bi se zavrsilo neko delo da je imalo hodora" ? Samo bi se igrala nešto. Bolje priznaj koju od ove dve majice si kupila? ili
June 13, 201212 yr Hodor bi nastavio da pritiska dugme umesto Desmonda, i obezbedio lubi još 16 sezona Losta <_<
June 13, 201212 yr mmm, sesnaest sezona losta, mmm.nego, sto mi niko ne odgovori, gde je bronn?(a mama stark je jednako smorna kao mama nejtana u misfitsima. mozda je predodredjena, mucena, za takve uloge.)
June 13, 201212 yr Tu je negde Bronn, dobio je nekakvu nagradu za uspešno dobijen rat, titulu i posed i tako to, pa ga zato Tyrion ne zanima previše.
June 14, 201212 yr kao fol jedna od glavudzi natakarena na spajk pored septe mordejn i neda starka lici na dzordza busa i scene moraju da se brisu.http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/9331933/Game-of-Thrones-apologises-for-George-W-Bushs-head-on-a-spike.html#
June 14, 201212 yr kao fol jedna od glavudzi natakarena na spajk pored septe mordejn i neda starka lici na dzordza busa i scene moraju da se brisu.http://www.telegraph...n-a-spike.html# Ti bi trebalo više da radiš.Vic je da to je glavurda Đorđija Buša, doduše, voštanaNije vic, nego realnost - tu mu je i mesto. Rekoh ja da je prva sezona verno urađena.
June 14, 201212 yr Izvinjenje je valjda zbog komentara na DVD-u kad su autori rekli da je to glava W. Zvuči mi kao da pokušavaju sami da malo naprave frku, niko nije primetio da glava liči na predsednika i žalio se, sami rekli - sami se izvinili <_<