Weenie Pooh Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Mrzi i Brona jer ima više screen time od njega Bugger 'im!
gone fishing Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 - u iščekivanju sutrašnjeg oproštaja od got-a za ovu godinuhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rapo0h-RDnk
MayDay Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 :D e pa bas tako nekako...jos samo jednom da spavam i to je to za ovu godinu. :( :(
Töölönlahti Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ja ćem da čekam epizodu, pa doš'o da vidim dižete li hajp, kad ono ista strana k'o ranije. Tuga. :(Amelija, od početka sve, brzo jako ide. Mau, da si pravi ventilator, ustala bi u 7 i odgledala. Weenie, pati.
Weenie Pooh Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Neki pate, a neki jebu Lollys Stokeworth -_- It is right it should be so, man was made for joy and woe.
Töölönlahti Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nekako mi bedak da se raspravljam sa jedinim tipom koji je pobegao iz, opet, praktično jedine prave bitke u ovoj sezoni. :(Flambirani provokator...
Gandalf Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) cekam da zavrsi torent, pa da odgledam i ovo. knjige kupio, ali ne smem ni da otvorim paket do subote. u subotu, JFK-FRA-PRN. idealno interkontinentalno stivo. :) Edited June 4, 2012 by Gandalf
MayDay Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ja ćem da čekam epizodu, pa doš'o da vidim dižete li hajp, kad ono ista strana k'o ranije. Tuga. :(Amelija, od početka sve, brzo jako ide. Mau, da si pravi ventilator, ustala bi u 7 i odgledala. Weenie, pati. Pa ne mogu ja sama da odrzavam hajp. Gde su Cera i Bata?!Chekirala sam tviter. Bice ludo!!! Cim stignem u kanc, namestam da se skida i onda sam u 11h30 free da gledam. Jeeiiijjj!!
Calavera Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ih, na tom tviteru veciti hajp, gori su od mene! Sad se probudio i krecem sa gledanjem, no mi u glavi samo kako cu posle morati da cekam godinu dana. :(
Amelija Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Sve ispočetka i to bez "ako". +1 Amelija, od početka sve, brzo jako ide. :Dokbtw istina je da me malo brine što imaju po k stranica
Mil@n Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 btw istina je da me malo brine što imaju po k stranicaKad se navučeš, to će ti postati prednost. :P
Roger Sanchez Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ih, na tom tviteru veciti hajp, gori su od mene! Sad se probudio i krecem sa gledanjem, no mi u glavi samo kako cu posle morati da cekam godinu dana. :(Umjesto da gledaš, seedaj malo jače! Meni se torrent vuče ko prebijeno kuče!
Calavera Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Koji torenti, ja skidam sa warezbb-a, maksimalna brzina all the time bejbe!
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Koji torenti, ja skidam sa warezbb-a, maksimalna brzina all the time bejbe!sa kog sajta skidas? megupload je ubiven, ko jos nudi maksimalnu brzinu?
Razzmatazz Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Pa sa torenata sa toliko seedera ide takođe maksimalna brzina; kako god da povučem koju epizodu, za par minuta je tu.
Recommended Posts