Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Mrzi i Brona jer ima više screen time od njega angry.gif Bugger 'im!

:D e pa bas tako nekako...jos samo jednom da spavam i to je to za ovu godinu. :( :cry: :(

Ja ćem da čekam epizodu, pa doš'o da vidim dižete li hajp, kad ono ista strana k'o ranije. Tuga. :(Amelija, od početka sve, brzo jako ide. Mau, da si pravi ventilator, ustala bi u 7 i odgledala. Weenie, pati. :fantom:

Neki pate, a neki jebu Lollys Stokeworth -_- It is right it should be so, man was made for joy and woe.

Nekako mi bedak da se raspravljam sa jedinim tipom koji je pobegao iz, opet, praktično jedine prave bitke u ovoj sezoni. :(Flambirani provokator...

cekam da zavrsi torent, pa da odgledam i ovo. knjige kupio, ali ne smem ni da otvorim paket do subote. u subotu, JFK-FRA-PRN. idealno interkontinentalno stivo. :)

Edited by Gandalf

Ja ćem da čekam epizodu, pa doš'o da vidim dižete li hajp, kad ono ista strana k'o ranije. Tuga. :(Amelija, od početka sve, brzo jako ide. Mau, da si pravi ventilator, ustala bi u 7 i odgledala. Weenie, pati. :fantom:
Pa ne mogu ja sama da odrzavam hajp. Gde su Cera i Bata?!Chekirala sam tviter. Bice ludo!!! Cim stignem u kanc, namestam da se skida i onda sam u 11h30 free da gledam. Jeeiiijjj!!

Ih, na tom tviteru veciti hajp, gori su od mene! Sad se probudio i krecem sa gledanjem, no mi u glavi samo kako cu posle morati da cekam godinu dana. :(

Sve ispočetka i to bez "ako".
+1
Amelija, od početka sve, brzo jako ide.
:Dokbtw istina je da me malo brine što imaju po k stranica
btw istina je da me malo brine što imaju po k stranica
Kad se navučeš, to će ti postati prednost. :P
Ih, na tom tviteru veciti hajp, gori su od mene! Sad se probudio i krecem sa gledanjem, no mi u glavi samo kako cu posle morati da cekam godinu dana. :(
Umjesto da gledaš, seedaj malo jače! Meni se torrent vuče ko prebijeno kuče!

Koji torenti, ja skidam sa warezbb-a, maksimalna brzina all the time bejbe!

Koji torenti, ja skidam sa warezbb-a, maksimalna brzina all the time bejbe!
sa kog sajta skidas? megupload je ubiven, ko jos nudi maksimalnu brzinu?

Pa sa torenata sa toliko seedera ide takođe maksimalna brzina; kako god da povučem koju epizodu, za par minuta je tu.