Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Pa i jeste, s obzirom da je koštala ćaleta i njegovu svitu života.

Posted

mozda da nije zapela da se udaje za malog psihopatu ko zna da li bi cale prihvatio da bude kings hand. mada, to je ned stark, naravno da bi prihvatio.

Posted

U to doba je još bila zacopana u Džofrija i kad je Ned Stark saznao šta je saznao (nakon Robertove smrti), odlučio je da hitno napusti King's Landing. Unajmio je tajno brod itd, ali je Sansa otišla i istrtljala sve kraljici, misleći u očaju da će tako na neki način ostati uz voljenog Džofrija. I onda je Cersei pokrenula akciju za koju znamo kako se završila.

Posted

Da, da, samo što i da nije to uradila ne bi ništa vredelo - genijalni Ned Stark se oslonio na Littlefingera. A pre toga je naravno sam najavio kraljici šta će se desiti :isuse: Posle vam je Sansa kriva...

Posted (edited)
U to doba je još bila zacopana u Džofrija i kad je Ned Stark saznao šta je saznao (nakon Robertove smrti), odlučio je da hitno napusti King's Landing. Unajmio je tajno brod itd, ali je Sansa otišla i istrtljala sve kraljici, misleći u očaju da će tako na neki način ostati uz voljenog Džofrija. I onda je Cersei pokrenula akciju za koju znamo kako se završila.
Zaboravio sam na to. Ali nemojmo je preostro osudjivati - kad da niko od vas nikad nije bio zaljubljena tinejdzerka. Edited by Radagast
Posted

mozda sam i bila, al bar nisam bila takva samosazaljiva pizda.

Posted

ja nikad nisam bila tinejdzerka.

Posted
ja nikad nisam bila tinejdzerka.
Njaaa, Kal Drogo, njaaaa, moji zmajevi, njaaaa!
Posted

ma ja kao md. od malena sam morala da budem ned stark. :(

Posted
ubila si vise ljudi sopstvenom rukom?
Posted
bole te kurac, nis pametno nisi propustila
Posted
preuzimala odgovornost. -_-
Posted

ja sam vec 15 godina tinejdzer

Posted
Jok bre, otisla u rat pa se vratila sa vanbracnim detetom dok je muz cekao kuci.