Razzmatazz Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Pa i jeste, s obzirom da je koštala ćaleta i njegovu svitu života.
Ryan Franco Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 mozda da nije zapela da se udaje za malog psihopatu ko zna da li bi cale prihvatio da bude kings hand. mada, to je ned stark, naravno da bi prihvatio.
Razzmatazz Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 U to doba je još bila zacopana u Džofrija i kad je Ned Stark saznao šta je saznao (nakon Robertove smrti), odlučio je da hitno napusti King's Landing. Unajmio je tajno brod itd, ali je Sansa otišla i istrtljala sve kraljici, misleći u očaju da će tako na neki način ostati uz voljenog Džofrija. I onda je Cersei pokrenula akciju za koju znamo kako se završila.
Weenie Pooh Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Da, da, samo što i da nije to uradila ne bi ništa vredelo - genijalni Ned Stark se oslonio na Littlefingera. A pre toga je naravno sam najavio kraljici šta će se desiti Posle vam je Sansa kriva...
Agni Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) U to doba je još bila zacopana u Džofrija i kad je Ned Stark saznao šta je saznao (nakon Robertove smrti), odlučio je da hitno napusti King's Landing. Unajmio je tajno brod itd, ali je Sansa otišla i istrtljala sve kraljici, misleći u očaju da će tako na neki način ostati uz voljenog Džofrija. I onda je Cersei pokrenula akciju za koju znamo kako se završila.Zaboravio sam na to. Ali nemojmo je preostro osudjivati - kad da niko od vas nikad nije bio zaljubljena tinejdzerka. Edited June 2, 2012 by Radagast
ToniAdams Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 mozda sam i bila, al bar nisam bila takva samosazaljiva pizda.
Fins fleet Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ja nikad nisam bila tinejdzerka.Njaaa, Kal Drogo, njaaaa, moji zmajevi, njaaaa!
MayDay Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ma ja kao md. od malena sam morala da budem ned stark. :(
kim_philby Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ma ja kao md. od malena sam morala da budem ned stark. :(ubila si vise ljudi sopstvenom rukom?
ToniAdams Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ma ja kao md. od malena sam morala da budem ned stark. :(bole te kurac, nis pametno nisi propustila
MayDay Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ubila si vise ljudi sopstvenom rukom?preuzimala odgovornost. -_-
Fins fleet Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ubila si vise ljudi sopstvenom rukom?Jok bre, otisla u rat pa se vratila sa vanbracnim detetom dok je muz cekao kuci.
Recommended Posts