Roger Sanchez Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 a oni na elitnom™ topiku se baš naoštrili za kritiku.. evo im ga sad!ja još kupujem™ <_<
Weenie Pooh Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 pas ima dusuZnači, videli ste to? IMO sve je to bilo jako loše prikazano, drago mi je da su ipak uspeli da dobace taj utisak do publike.Ali da li ti deluje kao da je namerio da siluje Sansu kad se pojavio u njenoj sobi, pa se u poslednjem trenutku predomislio? Meni je taj njihov odnos potpuno nedorečen i konfuzno predstavljen.Epizoda je action-packed do maksimuma, isplaćuje se sav onaj spori setup iz prethodnih :)
nautilus Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Znači, videli ste to? IMO sve je to bilo jako loše prikazano, drago mi je da su ipak uspeli da dobace taj utisak do publike.Ali da li ti deluje kao da je namerio da siluje Sansu kad se pojavio u njenoj sobi, pa se u poslednjem trenutku predomislio? Meni je taj njihov odnos potpuno nedorečen i konfuzno predstavljen.Epizoda je action-packed do maksimuma, isplaćuje se sav onaj spori setup iz prethodnih :)ne, vise djeluje kao neko ko gaji emocije prema sansi ali ne dozvoljava da se to vidi da ne bi ispao mekusac
Roger Sanchez Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 ne, vise djeluje kao neko ko gaji emocije prema sansi ali ne dozvoljava da se to vidi da ne bi ispao mekusaceto ti ga na. suck it, wiiiiniii!
Weenie Pooh Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Šta? Pa čovek je samo potvrdio moj utisak - Hound im je pogrešno predstavljen.
Calavera Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Nije, jer nisu ni nameravali da bude isti kao u knjigama.Nego, kolega Vini and myself se prepiremo oko bitke i da li je ista bila spektakl ili ne. Sta vi koji niste citali knjige mislite?
Weenie Pooh Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 *stavlja lažne brkove*Ja mislim da baš i nije bila neki spektakl. I ne znam kakva je ono bila zelena eksplozija na početku, šta se tu uopšte desilo? Jel umro onaj Stanisov bradonja?
Calavera Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 *stavlja lažne brkove*Ja mislim da baš i nije bila neki spektakl. I ne znam kakva je ono bila zelena eksplozija na početku, šta se tu uopšte desilo? Jel umro onaj Stanisov bradonja?
MayDay Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 hahahahah, gledaj ih sta rade!!! pa nazbunjivacete ljude!
Weenie Pooh Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) Bolje ovako (nosim lažne da prikrijem prave): Edited May 28, 2012 by Weenie Pooh
Roger Sanchez Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 nije mi baš ova bila tak nešto... kriv je neil marshall! i dalje mi je najbolja ona negdje u sredini gdje se svašta izdogađalo!
Barsa Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 osim onog na pocetku sa wildfire, borba "prsa u prsa" je bila "mlaka", ja nisam stekao utisak neke bog zna koliko masovne opsade
gone fishing Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 nisam ni očekivao neki spektakl od bitke, u vreme seke čak i najbogatiji štede pa čak i na cgi - no dobro barem nismo dobili prikaz bitke kroz dijalog glumaca
Recommended Posts