Ryan Franco Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 nisam baš ukapirao šta je poenta tog puštanja. :(
Calavera Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jaime ne bi preziveo noc, ubio je sina vidjenijeg severnjackog lorda (Karstark). Katelyn je izabrala manje od dva zla.
Ryan Franco Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 ah da. zaboravio sam da potpuno da hoce da ga utepaju. meni je to potpuno nezamislivo. zajeban je igrac jaime. samo je on mogao da napravi onakvog psihopatu.
Mr.Mxyzptlk Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 a ko su bratstvo? malo malo pa ih spomenu. neki zajebani? na cijoj su oni strani? za koga rade? je l' tu onaj lik sto se nemre ubiti?
Fins fleet Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 a ko su bratstvo? malo malo pa ih spomenu. neki zajebani? na cijoj su oni strani? za koga rade? je l' tu onaj lik sto se nemre ubiti?To su likovi koje je Ned Stark poslao da ubiju Planinu, pa se izgubili usput. Tako da, oni su na strani Neda Starka.
Calavera Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) edit: fins bio brzi. Edited May 24, 2012 by Calavera
Weenie Pooh Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Nisu bre. To su lokalni odmetnici, Robin Hood style, koji pljačkaju koga stignu a rade za što bi rekla Olja Bećković običnog čoveka.Njihov vođa jeste neki nebitni lord kog je Ned Stark nekad davno poslao da uhapsi Gregora Cleganea, ali odavno oni nisu lojalni ni Starkovima, ni Lanisterima, niti ikom drugom.
Weenie Pooh Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) Ja bi' ovo gledao. Tyrion se razvali od horse tranquilizers pa leči ljude u lannisport-plainsboro teaching hospital, Wilson mu bude Varys, Cuddy bude Cersei, Chase bude Jaime, Cameron bude Ros, Foreman bude Bron, 13 bude ona kosovka devojka iz Volantisa na Rajni... Edited May 26, 2012 by Weenie Pooh
Amelija Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 kosovka devojka iz Volantisa na Rajni...ona bi mogla ispasti neka cica-zlica(glasno razmišljam)
Weenie Pooh Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Misliš osim što boluje od Hantingtonove horee? :unsure:Taj lik ne postoji u knjizi, tako da je čak i VIP ekipa prinuđena da nagađa
nautilus Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 bem ti sunac kakva epizoda nisam citao knjigu i bas me briga sto fale neke stvari. pas ima dusu
Recommended Posts