clever bastard Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Epizoda solidna,bilo je dobrih djelova,ali ipak za klasu losija od prethodne koja je bila vrhunska.Najjaci utisak,Milica Milsa glumi bolje do Daenerys.
Takeshi Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 5 Scientific Explanations for Game of Thrones‘ Messed-Up Seasons veliki lanister se celu sezonu zamajava sa arjom, najvaznijeg zatvorenika dzejmija, cuva smotanko u oboru...
Shan Jan Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 (edited) Sam da se i ja avaterski upisem Jos par epizoda i mocicu da citam ovaj nespojlerovani topic. Inace, citam paralelno knjige pa sam da kazem (uz standardno da druga sezona deluje kao da su je prepricavali s kolena na koleno nagluve babe) najzalije mi je sto je kod hvatanja razzmatazzovog avatara izostavljeno kako je to zagubio mac. Car :) Edited May 16, 2012 by Shan Jan
MiddleClass Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Idu godine, ali dosta sporo. Cenim da nije prošlo više od 6 meseci od starta. (Edit: Do ove tačke u seriji.)Pisac je imao ideju da napravi jednu dužu pauzu, da preskoči godinu-dve na kraju (valjda) treće knjige, i kad četvrta počne da su svi malo odrasliji. Ali onda je odustao i nastavio dalje puževim korakom, uvodi nove likove, itd. <_<Jel to znaci da zmajevi nisu porasli i ne bljuju vatru? :(Taj lik je u 16 knjiga opisao desavanja koja su se desila u godinu ipo. <_<
Razzmatazz Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Rastu i bljuju, inače ne bi bilo poente u njihovom postojanju.Raspon knjiga do sada je nekih godinu - godinu i po dana.
MiddleClass Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Rastu i bljuju, inače ne bi bilo poente u njihovom postojanju.Raspon knjiga do sada je nekih godinu - godinu i po dana.Prebrzo ti zmajevi porastu i odrastu...
Razzmatazz Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Ako porediš sa brzinom rasta paradajza, rastu sporo.
MayDay Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 rastu brzo zbog mleka. ali da smo ostali u onoj pustari i da nismo dosli u sugavi qarth, zakrzljali bi nacisto..
Pera Zeka Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ja da sam scenarista bi im svejedno pojaco ishranu...
MiddleClass Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Carolija je u mleku... rastu brzo zbog mleka. ali da smo ostali u onoj pustari i da nismo dosli u sugavi qarth, zakrzljali bi nacisto..Zbog mleka i majcine ljubavi ...
Razzmatazz Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ja da sam scenarista bi im svejedno pojaco ishranu...Ja da sam scenarista, više bih se fokusirao na to hranjenje mlekom. To je ipak najzdravija ishrana za taj uzrast. Jebo Milumil, Aptamil i Milupu.
MayDay Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ne. ti bi se bacakao po podu ovuda zato sto scenarista odstupa od knjige, buduci da se martin nije previse fokusirao na to.
Pera Zeka Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 posle onog cina defloracije na obali i divljeg i bludnog dogy sexa sa Drogom, ja Deneris nikako ne mogu da percipiram kao majku koja hrani!
Lynn Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 posle onog cina defloracije na obali i divljeg i bludnog dogy sexa sa Drogom, ja Deneris nikako ne mogu da percipiram kao majku koja hrani!Pa tako se prave zmajevi.
Recommended Posts