June 14, 201212 yr Author Iskopavaju se polagano audio zapisi: deder vidi sta je nasnimljeno ovde, mozda ima nesto...Fela Kuti - Live In Detroit 1986 (2012, Knitting Factory)
June 14, 201212 yr ma ja sam ti otiso u afro-pop totalno, to mi treba pa ne stizem da istrazim nista drugo :Dnpr. ova svedzanka koja peva na svahilijuili ovakve remix varijante a, vidi, nemamo mogucnost da postavljamo soundcoud ovde?
June 14, 201212 yr Author znam za ovu nenku. moja devojka odlepljivala na nju prosle dine il kad ono bese album dobar.afro-pop? pa to je ok, treba s vremena na vreme zaploviti mirnijim vodama i brckati noge iz camca, limunadica s ledenim kockama...fala za letnje seme :)
June 14, 201212 yr Keziah Jones & Nneka - Long distance love (live in Cologne)http://www.youtube.com/watch?v=JPqmf-w72NQ jos je bolji Heartbeat, ali to ne mogu direktno da linkujem, ovde pri dnu strane, a imas i jos gomilu drugih zanimljivosti :)
June 17, 201212 yr ciba neki predlog...novi Ebo Taylor, JariBu Afrobeat Arkestra - Mediacracy i njihov novi album No More Patient koji treba da se pojavi ovih dana