Lancia Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 izdzeziran afro. slusajte, ova muzika leci.
jms_uk Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 izdzeziran afro. slusajte, ova muzika leci. Very nice! Je li za sada samo ova jedna pesma [EP] ili ima jos?
Lancia Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Very nice! Je li za sada samo ova jedna pesma [EP] ili ima jos? ima jos :) malo je jedna pesma za lek.
jms_uk Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 ima jos :) malo je jedna pesma za lek. Merci! Pomislio sam da je tako, ali gledao na Spotify-ju, i nije bilo nista vise osim "Eh Ya Ye".
Lancia Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Merci! Pomislio sam da je tako, ali gledao na Spotify-ju, i nije bilo nista vise osim "Eh Ya Ye". To vama hipsterima, mora na kasicicu, da vam cula ne skviknu odmah u cugu.
Ras Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Tražeći po HDD muziku koju bih poneo sa sobom za slušanje u kolima, naleteo sam i na ovaj zapostavljeni album: Ashanti Tribe Of Ghana / Ewe Tribe Of Ghana – Drums Of Death (1997) Ne radi se o afrobitu naravno, ali ne znam za bolji topik. Piše gore i na linku, ovo je album sa perkusionističkom muzikom afričkih plemena koja se svira u vreme pogrebnih ceremonija. Sami snimci su autentični (field recording) - nema muzike koja je nastala i snimljena naknadno u studiju. Po sećanju od pre desetak godina, kada sam ovo po prvi put slušao okolnosti pod kojima je muzika nastala činili su da budem pomalo uplašen i slušam sa izvesne distance. Danas ovom albumu lakše prilazim i više uživam, ako je to prikladno reći. Sama muzika je izvanredna.
Recommended Posts