Jump to content
IGNORED

Beldocs

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

stavi na perspić"wow ona majica, reci, a?" <_< daj i mi da znamo, nemoj da si čka

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Кристофер Лумумбо

12

• gospa buba

9

• Ryan Franco

7

• Feindouno

3

Posted
stavi na perspić"wow ona majica, reci, a?" <_< daj i mi da znamo, nemoj da si čka
Majica se pojavljuje u filmu, bio je fino obucen veceras :)
Posted

Ni malo mi se nije svideo početak filma. Čak imam osećaj da je tokom snimanja menjao koncepciju više puta. Kilavo odrađeno, ali ni to nije dovoljno da pokvari utisak. Dosta živopisnih likova, ali tanak sadržaj.Jeremić u sali ili Adžić na filmu. Ne zna se šta je gore.Žao mi je što nije bila puna sala, očekivao sam više ljudi. Pet je to zaslužio.

Posted

svejedno. nek se stavi na perspić, da vidimo pravog strima a ne onog studenta-lažnjaka

Posted (edited)

ja najiskrenije ne umem da prepričam kako ona maijica izgleda. mislim, mogao bih opišem ali jednostavno neke stvari se moraju videti.jedna od najboljih odevnih fora ever.

Edited by McCabe
Posted (edited)
prosetaj do bioskopa i pogledaj film. <_< Edited by kojot
Posted
ja najiskrenije ne umem da prepričam kako ono izgleda. mislim, mogao bih opišem ali jednostavno neke stvari se moraju videti.
Muška haljina sa tigrovom glavom kao glavnim motivom. Jednostavno, must see!
Posted
prosetaj do bioskopa i pogledaj film. <_<
a tako ćemo? ok
Posted
a tako ćemo? ok
dobro, nemoj da se ljutis. evo, pravicu ti drustvo.bez zajebavanja, nemoj da si lenj, idi da odgledas film.
Posted

sutra premijera u enesu, a ja na svadbi nekoj mrtvoj smaračkoj povraćam u tortu.

Posted

Rambo u studenjaku otkazan zbog tehnickih problema :isuse: . Poljubio sam vrata.

Posted

el gledo neko boxing gym?cuo sam sve fino o njemu.

Posted (edited)

Opelo za Bobija Fišera - jednostavan, informativan, pošten i objektivan film. Pravi dokumentarac. Samo kad bih mogao da ga nabavim na DVDju.

Edited by Utvara
Posted

cinema komunisto je odlican dokumentarc. filipenko se jedva suzdrzavao da ne ustane i da zapeva partizanske pesme koje su pustali u filmu.

Posted (edited)
cinema komunisto je odlican dokumentarc. filipenko se jedva suzdrzavao da ne ustane i da zapeva partizanske pesme koje su pustali u filmu.
ими били сад. ал морам да се саберем прво ^_^падај сило и неправдо! Edited by thermal bug