assück Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 stavi na perspić"wow ona majica, reci, a?" <_< daj i mi da znamo, nemoj da si čka
Feindouno Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 stavi na perspić"wow ona majica, reci, a?" <_< daj i mi da znamo, nemoj da si čkaMajica se pojavljuje u filmu, bio je fino obucen veceras :)
Nemanja Posrbica Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ni malo mi se nije svideo početak filma. Čak imam osećaj da je tokom snimanja menjao koncepciju više puta. Kilavo odrađeno, ali ni to nije dovoljno da pokvari utisak. Dosta živopisnih likova, ali tanak sadržaj.Jeremić u sali ili Adžić na filmu. Ne zna se šta je gore.Žao mi je što nije bila puna sala, očekivao sam više ljudi. Pet je to zaslužio.
assück Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 svejedno. nek se stavi na perspić, da vidimo pravog strima a ne onog studenta-lažnjaka
Ryan Franco Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 (edited) ja najiskrenije ne umem da prepričam kako ona maijica izgleda. mislim, mogao bih opišem ali jednostavno neke stvari se moraju videti.jedna od najboljih odevnih fora ever. Edited May 4, 2011 by McCabe
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 (edited) stavi na perspić"wow ona majica, reci, a?" <_< daj i mi da znamo, nemoj da si čkaprosetaj do bioskopa i pogledaj film. <_< Edited May 4, 2011 by kojot
Nemanja Posrbica Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ja najiskrenije ne umem da prepričam kako ono izgleda. mislim, mogao bih opišem ali jednostavno neke stvari se moraju videti.Muška haljina sa tigrovom glavom kao glavnim motivom. Jednostavno, must see!
assück Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 prosetaj do bioskopa i pogledaj film. <_<a tako ćemo? ok
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 a tako ćemo? okdobro, nemoj da se ljutis. evo, pravicu ti drustvo.bez zajebavanja, nemoj da si lenj, idi da odgledas film.
nisam ja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 sutra premijera u enesu, a ja na svadbi nekoj mrtvoj smaračkoj povraćam u tortu.
ExicPL Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Rambo u studenjaku otkazan zbog tehnickih problema . Poljubio sam vrata.
Utvara Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 (edited) Opelo za Bobija Fišera - jednostavan, informativan, pošten i objektivan film. Pravi dokumentarac. Samo kad bih mogao da ga nabavim na DVDju. Edited May 6, 2011 by Utvara
Кристофер Лумумбо Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 cinema komunisto je odlican dokumentarc. filipenko se jedva suzdrzavao da ne ustane i da zapeva partizanske pesme koje su pustali u filmu.
gospa buba Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 (edited) cinema komunisto je odlican dokumentarc. filipenko se jedva suzdrzavao da ne ustane i da zapeva partizanske pesme koje su pustali u filmu.ими били сад. ал морам да се саберем прво ^_^падај сило и неправдо! Edited May 10, 2011 by thermal bug
Recommended Posts