Jump to content

Beldocs

Featured Replies

fer inaf :D

vidim da nervira i komentatore na tamou, na samom tom linku odozgo? zashto je to tako?osim objektivne zamerke da beograd nije srbija, sto je tachno. sad mislim da cu gledati da pogledam bash taj :D

Edited by thermal bug

Nervira me autorka.
Dobro :D.
Nervira me autorka.
Na onoj slički deluje malko uobraženo. Anyway, ako je uspela da izmuze koji fond za ovaj film, pred njom je lepa budućnost...No, ova slika je antologijska:21104098394dbf19f5c5d68299842326_v4_big.jpg
Na onoj slički deluje malko uobraženo.
ih. a recimo ambasadorka u azerbejdzanu deluje bash prostosrdachno i narocki, kad smo vec na u miljeu ^_^ajde, hvalite neke filmove za nas bez ikakvih ulaznica, kad ste vec iz priche. da imam posle suchim da vas nagrdim :P
  • Author

idem veceras na premijeru da gledam ramba :)

Zna li neko da li ima karata za Ramba u studenjaku? Da ne idem sutra dzabe do tamo.

• Author

obavezno idite da gledate filmpet :Hail:

obavezno idite da gledate filmpet :Hail:
ajde priznaj da si i ti picakarao ministra
  • Author
ajde priznaj da si i ti picakarao ministra
a ti kao nisi? :D

nisam imao priliku, nazalost. :P

Rambova karijera je neuništiva, ni Darko joj ništa ne može.Da ne budem skroz hejter - nije ovo loše ali ipak bespotrebno opterećeno nekim prenaglašavanjima koje se kreću od zvuka lopte u mreži do razgovora sa porodicom. Najvrednija stvar u filmu je 101% iskren intervju koji je dao brazilskim novinarima nakon što je ušao u Kuću slavnih. Plus, fantastični snimci brazilskih navijača iz kojih se vidi kakav odnos imaju sa Rambom. Rambo je ostao velika faca.ps. Kakva je budaletina onaj Jeremić, čoveče...

Edited by McCabe

Odlicno je bilo veceras, film je super.Rambo :Hail:Teo Fonseca je ukrao show sa onom majicom :lol:

Teo Fonseca je ukrao show sa onom majicom :lol:
:lol:Umalo da zaboravim.
  • Author
Rambova karijera je neuništiva, ni Darko joj ništa ne može.Da ne budem skroz hejter - nije ovo loše ali ipak bespotrebno opterećeno nekim prenaglašavanjima koje se kreću od zvuka lopte u mreži do razgovora sa porodicom. Najvrednija stvar u filmu je 101% iskren intervju koji je dao brazilskim novinarima nakon što je ušao u Kuću slavnih. Plus, fantastični snimci brazilskih navijača iz kojih se vidi kakav odnos imaju sa Rambom. Rambo je ostao velika faca.ps. Kakva je budaletina onaj Jeremić, čoveče...
+1btw, slikao sam se sa onim carem iz brazila. kakva majica :lol:ali lik je kao iz crtanog filma :D

Edited by kojot