Jump to content
IGNORED

Razvojna banka Srbije

pacey defender

Recommended Posts

Posted

Inače gubitak RBV je prema poslednjem izveštaju nbs oko 70 miliona evra. Di su naši novci :cry:

Posted

Toliko??Strasno...jbg... i onda da me neko ubedi da NBS nije znala sta se radi u Agrobanci i u MEtalsu...

Posted

Hoće li Vojvodina nadoknaditi te pare Srbiji?

• 2 weeks later...
Posted

To bi bilo to...http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/postignut-dogovor-oko-razvojne-banke-vojvodine_357005.htmlmladjan se jos jednom pokenjao po ovima...ako je ugase 300 ljudi ce ostati bez posla...

Posted

Ne bojim se previše za dobar deo tih ljudi, to je ddor ekipa prvo su zaposleni pa su ih onda pravili. Problem će biti ako niko ne odgovara za minus u banci.

Posted

A naravno d aneće ili će malo pohapsiti pa pustiti za par godina.

Posted (edited)
Ne bojim se previše za dobar deo tih ljudi, to je ddor ekipa prvo su zaposleni pa su ih onda pravili. Problem će biti ako niko ne odgovara za minus u banci.
znam da italijani iz ddor-a sada imaju ozbiljne probleme sa rbv. i što se tiče dokapitalizacija, ali i saradnje uopšte, jer su zbog nesposobnosti rukovodstva neupotrebljivi kao prodajni kanalkada su kupili ddor za neverovatnih 270 mil € (bullshit procena fas-a kpmg-a da će tržište osiguranja u srbiji rasti ~10% svake godine, kurs ostati na ~85 rsd i na kraju da je tadašnja premija ddor-a realna), morali su da daju još 10 mil € za dokapitalizaciju rbv, što je bilo dosta manje od cifre koju su morali da plate za obavezne rezerve, jer ih je prethodno rukovodstvo potpuno isušilo. i onda je svake godine išla priča o pokrivanju gubitaka metals-rbv.kada se uzme u obzir cena transakcije, post-transakcioni troškovi, lažna premija i izgubljeno tržište, ispada da su ljudi iz fondiarije najveći šarani koji su ikada ušli na srpsko tržište. tu je i naravno problem plaćanja provizije za auto-odgovornost koja je veća od zakonom dozvoljene, a koju nbs ne sankcioniše.i to je sve odličan primer koliko je zajebano investirati u srbiju Edited by Ravanelli
  • 3 months later...
Posted

dobih dojavu- blokada rbv od ponedeljkaevo me na pumpi, kompletno moje okruženje, samim tim i ja, točimo gorivo do čepa na karticu nama, drugarima i slučajnim prolaznicima

Posted

nešto očigledno propuštam, ali zadužujete se i mislite da će blokadom rbv ti dugovi nestati ili šta ?

Posted

jok, imam para na računu, ali neću moći da raspolažem neko vreme...

Posted

mire, brate, slijedeci racun otvori u dojce banci :evil:

Posted

ma propao sam skroz, kakav crni računmožda u drugom životu