čekmeže Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Inače gubitak RBV je prema poslednjem izveštaju nbs oko 70 miliona evra. Di su naši novci
žaro Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Toliko??Strasno...jbg... i onda da me neko ubedi da NBS nije znala sta se radi u Agrobanci i u MEtalsu...
Filipenko Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Hoće li Vojvodina nadoknaditi te pare Srbiji?
žaro Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 To bi bilo to...http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/postignut-dogovor-oko-razvojne-banke-vojvodine_357005.htmlmladjan se jos jednom pokenjao po ovima...ako je ugase 300 ljudi ce ostati bez posla...
čekmeže Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ne bojim se previše za dobar deo tih ljudi, to je ddor ekipa prvo su zaposleni pa su ih onda pravili. Problem će biti ako niko ne odgovara za minus u banci.
Moća Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 A naravno d aneće ili će malo pohapsiti pa pustiti za par godina.
Ravanelli Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 (edited) Ne bojim se previše za dobar deo tih ljudi, to je ddor ekipa prvo su zaposleni pa su ih onda pravili. Problem će biti ako niko ne odgovara za minus u banci.znam da italijani iz ddor-a sada imaju ozbiljne probleme sa rbv. i što se tiče dokapitalizacija, ali i saradnje uopšte, jer su zbog nesposobnosti rukovodstva neupotrebljivi kao prodajni kanalkada su kupili ddor za neverovatnih 270 mil € (bullshit procena fas-a kpmg-a da će tržište osiguranja u srbiji rasti ~10% svake godine, kurs ostati na ~85 rsd i na kraju da je tadašnja premija ddor-a realna), morali su da daju još 10 mil € za dokapitalizaciju rbv, što je bilo dosta manje od cifre koju su morali da plate za obavezne rezerve, jer ih je prethodno rukovodstvo potpuno isušilo. i onda je svake godine išla priča o pokrivanju gubitaka metals-rbv.kada se uzme u obzir cena transakcije, post-transakcioni troškovi, lažna premija i izgubljeno tržište, ispada da su ljudi iz fondiarije najveći šarani koji su ikada ušli na srpsko tržište. tu je i naravno problem plaćanja provizije za auto-odgovornost koja je veća od zakonom dozvoljene, a koju nbs ne sankcioniše.i to je sve odličan primer koliko je zajebano investirati u srbiju Edited December 7, 2012 by Ravanelli
mire Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 dobih dojavu- blokada rbv od ponedeljkaevo me na pumpi, kompletno moje okruženje, samim tim i ja, točimo gorivo do čepa na karticu nama, drugarima i slučajnim prolaznicima
Lezilebovich Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 nešto očigledno propuštam, ali zadužujete se i mislite da će blokadom rbv ti dugovi nestati ili šta ?
mire Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 jok, imam para na računu, ali neću moći da raspolažem neko vreme...
nautilus Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 mire, brate, slijedeci racun otvori u dojce banci
mire Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 ma propao sam skroz, kakav crni računmožda u drugom životu
Recommended Posts