December 23, 201113 yr Danas u dvanaest novo ukazanje. Uz uobičajeni repertoar slijedi i imenovanje novog trenera.
December 23, 201113 yr Očekivano. Ja sam tipovao na Ivana Bedija, drugog najskupljeg crtača po salvetama u historiji.
December 23, 201113 yr Novi trener je Ante Čačić Jurčiću, vrati se! Sve ti je oprošteno. "Čačić veoma dobro poznaje ekipu, živi blizu stadiona. Verujemo da je ovo najoptimalnije rešenje. Dinamo je razmišljao o još nekim ljudima. Na našu sreću, prvi put smo imali dovoljno vremena da bez žurbe donesemo odluku", zaključio je Mamić.
December 23, 201113 yr Ne znam zasto su onda prvo zvali Robija kada on zivi u Beogradu On ima birtiju blizu stadiona.
March 2, 201213 yr I ja obožavam Mamića, tako treba da izgeda predsjednik kluba, nekog od bivše velike četvorke.Ako su previše povodljivi i popustljivi pogotovo prema navijačima i dozvole da im se mješaju u sve i svašta onda tu posla nema. Ovaj je istjerao BBB sa stadiona sad se polako vraćaju, što znači da ih jeodgurao skrojz u stranu Edited March 2, 201213 yr by Marko_bl