Ugor Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Danas u dvanaest novo ukazanje. Uz uobičajeni repertoar slijedi i imenovanje novog trenera.
*edited by mod Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kakvog ste coveka nasli da mrzite <_<
Ugor Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Novi trener je Ante Čačić Jurčiću, vrati se! Sve ti je oprošteno.
ArleKino Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Očekivano. Ja sam tipovao na Ivana Bedija, drugog najskupljeg crtača po salvetama u historiji.
katamaran Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Novi trener je Ante Čačić Jurčiću, vrati se! Sve ti je oprošteno. "Čačić veoma dobro poznaje ekipu, živi blizu stadiona. Verujemo da je ovo najoptimalnije rešenje. Dinamo je razmišljao o još nekim ljudima. Na našu sreću, prvi put smo imali dovoljno vremena da bez žurbe donesemo odluku", zaključio je Mamić.
ArleKino Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Čudno da onda nije postavio nekog majmuna iz ZOO-vrta.
Nikodije Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ne znam zasto su onda prvo zvali Robija kada on zivi u Beogradu
Ugor Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ne znam zasto su onda prvo zvali Robija kada on zivi u Beogradu On ima birtiju blizu stadiona.
Marko_bl Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) I ja obožavam Mamića, tako treba da izgeda predsjednik kluba, nekog od bivše velike četvorke.Ako su previše povodljivi i popustljivi pogotovo prema navijačima i dozvole da im se mješaju u sve i svašta onda tu posla nema. Ovaj je istjerao BBB sa stadiona sad se polako vraćaju, što znači da ih jeodgurao skrojz u stranu Edited March 2, 2012 by Marko_bl
Recommended Posts